МОИТЕ ПАРИ - За нас
ФОРУМ За нас Реклама Профил

Навигация
 

За нас
За нас
Кариери
Партньори
Контакти

Дискутирай с нас
Съвети
 
MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. 

MoitePari.bg активно наблюдава финансовият пазар и безпристрастно анализира всички данни за финансови оферти за следните продукти:
Ипотечни кредити
Потребителски кредити
Кредити и лизинги за автомобили
Бързи кредити
Кредитни карти
Дебитни карти
Срочни депозити
Спестовни сметки
Бизнес кредити
Взаимни фондове
Застраховки

Информацията се представя в удобни сравнителни таблици на интернет портала www.MoitePari.bg

Фирмата стартира своята дейност през месец май 2005г., като уеб порталът е активен от месец септември 2005г. За кратко време MoitePari.bg печели симпатиите на потребителите и се утвърждава като доверен и леснодостъпен източник на информация. Това донася на фирмата престижната награда  за уеб сайт на публиката в категория финанси на конкурса БГ Сайт 2005 и БГ Сайт 2006.

Идеята за професионално и пълно обслужване на потребителите се доразвива, и през март 2006г. MoitePari.bg стартира самостоятелно дъщерно дружество, Кредитланд ЕООД, което става правоприемник на консултантската услуга на MoitePari.bg. С Кредитланд (www.creditland.bg), потребителят има възможност да намери и да кандидатства за най-изгодният ипотечен кредит. Финансовите консултанти предлагат активното си съдействие на всеки етап от процеса- сравнение, избор, подготовка на необходимите документи, водене на преговори с банката/те и кандидатстване за желаният кредит.

Успешното начало и изключителният интерес към услугите на MoitePari.bg в България, провокират идеята да се поставят основите на цяла международна финансова мрежа FinZoom Financial Guides Network (www.finzoom.com), чиято мисия е да бъде финансов пътеводител не само на потребителите в България, но и извън нея. Така през август 2006 г. стартира аналогът на MoitePari.bg в Румъния (www.finzoom.ro), а месец по-късно и в Турция (www.finzoom.com.tr). По този начин финансовата мрежа обслужва вече над 100 милиона граждани от региона.

В България, освен пълно сравнение на финансови продукти, MoitePari.bg има партньорски споразумения за регулярно публикуване на статии, анализи и сравнителни таблици в следните печатни издания - в-к "Труд", в-к "Капитал", в-к "Монитор", в-к "Телеграф", а също и в редица водещи онлайн портали. За повече информация - посетете секция партньори.

 В бъдеще се предвижда да се разшири продуктовият портфейл чрез добавяне на нови категории от финансовия и нефинансовия сектор, с което MoitePari.bg да утвърди позицията си на основен и водещ агрегатор на данни за финансови продукти на българският пазар.


Как се издържаме

Приходите на MoitePari.bg се базират на референтни такси, които се плащат от финансовите институции, когато потребителят подаде през сайта заявка за потребителски кредит, кредит или лизинг за закупуване на автомобил, ипотечен кредит, кредитна карта, дебитна карта, спестовна сметка или депозит за съответната институция. Тази услуга е безплатна за потребителя и по никакъв начин не оскъпява избраният от него продукт.


MoitePari.bg окуражава всички банки да позволят директно кандидатстване през сайта, с което потребителите да спестят време и пари. Независимо от опцията за онлайн заявка през MoitePari.bg, на уеб порталът е поместена информация за всички актуални оферти на пазара.
 

Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА