ФОРУМ За нас Реклама Профил

Калкулатори

Кредитен калкулатор
Калкулатор за рефинансиране
Калкулатора изчислява Годишния Процент на Разходите по кредита. При изчисляването освен лихвите се включват всички задължителни такси за сметка на клиента. С помощта на този калкулатор можете да изчислите дали рефинансирането на кредитните Ви задължения е изгодно, както и колко бихте спестили/изгубили ако изтеглите нов кредит, за да погасите настоящо кредитно задължение.
Лизингов калкулатор -
автокредити

Колко скъп имот
мога да си позволя
Както при банковите кредити, така и при лизингите може да се изчислява ГПР за всяка оферта. Основната разлика е начисляването на ДДС при лизинга и това че докато трае периода на лизинга, собствеността върху актива е на лизингодателя С помощта на този калкулатор ще можете да се ориентирате за приблизителната цена на недвижим имот, който бихте си позволили съобразно нетният Ви месечен доход, задължения и спестявания (вноската за самоучастие при покупката).
Каква лихва мога да си позволя
Лизингов калкулатор
С помощта на този калкулатор ще можете да се ориентирате за това каква максимална лихва може да си позволите да плащате за желания от вас имот Лизинговия калкулатор ви позовлява да прецените колко ще бъде реалното оскъпяване по закупената чрез лизинг стока. Ще видите дали рекламираното оскъпяване отговоря на това, което реално ще изплатите.

Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА