ФОРУМ За нас Реклама Профил
Уважаеми посетители, дискусиите на MoitePari.bg бяха преместени в стартирания от нас дискусионен форум. На forum.moitepari.bg можете да зададете Вашите въпроси и да коментирате интересните за Вас теми.

Навигация
Дискутирай с Моите пари

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

искам да направя къщата на село за селски туризъм и да се занимавам с този бизнес, но нямам никакви финанси. към какви програми за финансиране мога да кандидатствам?
Прочитания: 72867

29.4.2008 г.

искам да направя къщата на село за селски туризъм и да се занимавам с този бизнес, но нямам никакви финанси. към какви програми за финансиране мога да кандидатствам?
... към пълния текст >>

Може ли да ми обясните предимствата и недостатъците на ЕТ, ООД , ЕООД , АД и т.н? Има ли данъчни предимства ООД пред ЕТ и обратното? Какъв е процеса на регистрация на фирма? Вярно ли е, че е по-добре да се регистрира ООД пред ЕТ и защо?
Прочитания: 66563

23.7.2008 г.

Здравейте МОИТЕ ПАРИ! Може ли да ми обясните предимствата и недостатъците на ЕТ, ООД , ЕООД , АД и т.н? Има ли данъчни предимства ООД пред ЕТ и обратното? Какъв е процеса на регистрация на фирма? Вярно ли е, че е по-добре да се регистрира ООД пред ЕТ и защо? Четох някъде, че таксата за регистрация
... към пълния текст >>

Приятелят ми изплаща кредит към съдия изпълнител и има забрана да напуска страната. До колко наложените му наказания са законосъобразни, кога ще се изчисти досието му, кога ще бъде отменена забраната за напускане на страната?
Прочитания: 58590

04.6.2008 г.

Здравейте, приятелят ми имаше кредит в ЦКБ, но закъсняваше с вноските и кредитът стана съдебен. От банката прехвърлиха кредитът към съдия-изпълнител. Сега приятелят ми трябва да всеки месец да внася минимум 10% от размера на сумата като същевременно тече и наказателна лихва, която също е 10% от
... към пълния текст >>

Искам да изтегля пари от Jet Credit, може ли да ми дадете телефон за връзка, живея в Бургас?
Прочитания: 55788

11.12.2007 г.

... към пълния текст >>

какви са възможностите за изплащането на нашите лихвоточки?
Прочитания: 50021

04.9.2008 г.

какви са възможностите за изплащането на нашите лихвоточки. нямам жилище и нямам възможност да си купя или да участвувам в строителството на такова, следователно не мога и да си получа парите, както е по закон. какви възможности ни предоставя варианта със жилищно компесаторните записи. какви по
... към пълния текст >>

интересува ме дали мога да си направя онлайн справка за кредитите в кредитния регистър с всичката информация която пише там?
Прочитания: 49931

15.3.2009 г.

Здравейте, интересува ме дали мога да си направя онлайн справка за кредитите в кредитния регистър с всичката информация която пише там (лоши кредити, закъснения и тн.). Имам ли право да си поискам такава справка от банката. Притеснява ме че скоро закъснях с вноските по кредит с предполагам по малко
... към пълния текст >>

Имам подписана запис на заповед с изтекъл падеж. Трябва ли да я предявя или не е необходимо?
Прочитания: 49187

07.4.2009 г.

Здравейте. Преди няколко месеца дадох на мой бизнес колега една сума пари, за която той подписа Запис на заповед. Падежа на ЗЗ мина на 13.03.2009г. Интересува ме, дали трябва да му я предявя, или след като има дата на падеж не е необходимо. Второто нещо което искам да Ви, попитам е след като няма
... към пълния текст >>

Възможно ли е да започне съдебно дело срещу поръчител по кредит за необслужване, без да е заведено дело срещу кредитолучателя по същия кредит?
Прочитания: 47883

13.11.2007 г.

... към пълния текст >>

Как мога да изтегля кредит Jet Cash?
Прочитания: 46774

23.10.2007 г.

iskam da teglq 600 leva ot jet kesh kak stava obqsnete mi po-podrobno primerno ako iskam da isplatq 600 leva za edna godina vazmogno li e kakva she bade lihvata vqrno li e che se isplasha na sedmica ane na mesec i ako e taka po kolko she vnasqm kak da se svarga s jet kesh giveq v pomorie tuk
... към пълния текст >>

Как мога да се свържа с представители на JetCredit и TBI Credit?
Прочитания: 45635

08.10.2007 г.

govorite postoqnno za jet kredit i tbi kredit a nikoi ne kazva kade sa im ofisite i kak se kandidatstva ako moje i onlain ili po telefona oshte po-dobre blagodarq predvaritelno
... към пълния текст >>

Как мога да разбера за кредит който ми излиза в кредитния регистър,към коя банка е?
Прочитания: 44021

27.11.2007 г.

Здравейте,как мога да разбера за кредит който ми излиза в кредитния регистър,към коя банка е защото нямам идея за какво става на въпрос, възможно ли е да имам издадена кредитна карта за която незнам и тя да излиза като задължение.
... към пълния текст >>

При наличие на валидна застраховка Гражданска Отговорност и в случай на ПТП, при което съм виновен за причинени неимуществени вреди - няма алкохол, могат ли да искат обезщетение от мен?
Прочитания: 43034

05.2.2008 г.

Здравейте, искам да попитам - при наличие на валидна застраховка Гражданска Отговорност и в случай на ПТП, при което съм виновен за причинени неимуществени вреди - няма алкохол, могат ли да искат обезщетение от мен?
... към пълния текст >>

коя банка предлага най-високи лихви на депозити?
Прочитания: 42162

20.2.2011 г.

имам известна сума пари в евро и въпросът ми е коя банка предлага най-високи лихви на депозити и коя е съответно най- надеждна.депозита искам да ми е за 1-2 години без теглене на лихва и с възможност за довнасяне.
... към пълния текст >>

как мога да проверя по интернет дали са ми преведени парите в картата ми?
Прочитания: 40922

10.11.2008 г.

как мога да проверя по интернет дали са ми преведени парите в картата ми? тоест заплатата? картата ми е от уни кредит. благодаря ви предварително!
... към пълния текст >>

Има ли защитени вещи при опис от съдия изпълнител?
Прочитания: 36897

26.3.2009 г.

Има ли защитени вещи при опис от съдия изпълнител?
... към пълния текст >>Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня