ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Съвети

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Класация на MoitePari.bg на взаимните фондове на българския пазар за 2016 година - част 1

Оценете: Гласували: 3 Прочитания: 1884
п. на 23.2.2017 г.

За трета поредна година MoitePari.bg класира представянето на българските взаимни фондове според рисковия им профил в 5 категории. Класацията е базирана на постигнатата доходност, като се оповестява и реално поетия риск от управляващите дружества.

Ние от MoitePari.bg правим тази ежегодна класация с надеждата да допринесем и улесним взимането на информирани решения при управлението на личните финанси. При средни лихвени нива по банкови депозити под 1% на годишна база, нормално е за по-дългосрочни спестявания да се търси по-голяма доходност, при поемането на по-голям риск. Такава доходност може да бъде постигната най-вече чрез инвестиции в акции и облигации. Взаимните фондове предоставят тази възможност и резултатите на колективните инвестиционни схеми за 2016 година, както и за последните 3 години го показват ясно. 


Класация на MoitePari.bg на взаимните фондове за 2016 г.

Именно за това, с представянето на годишната ни класация на взаимните фондове на българския пазар, стартираме и 3 месечна информационно-образователна кампания за алтернативните форми на инвестиции. По време на кампанията ще Ви представим някои от водещите управляващи дружества, които подкрепиха нашата инициатива. Сред тях са Eĸcпaт Aceт Meниджмънт, Eлaнa Фoнд Meниджмънт, Koмпac Инвecт, Koнĸopд Aceт Meниджмънт, Юг Mapĸeт Фoнд Meниджмънт и Карол Капитал Мениджмънт. Подготвили сме интервюта и други материали, които ще публикуваме на финансовия портал www.moitepari.bg.

Пълният анализ на класацията можете да видите тук: http://www.moitepari.bg/spravochnik/art/Advices/klasaciya-MoitePari-b~e2f48954f8114a26bc516f2cf429a125/ или да го изтеглите в PDF тук.

Коментари и Отговори Начало ^

Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня