ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Съвети

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Спешни пари: Бързи кредити, кредитни карти или потребителски заеми

Оценете: Гласували: 3 Прочитания: 6979
п. на 11.7.2011 г.

На все повече българи се налага да търсят бърз начин, за да се сдобият с допълнителни пари. В ситуация на безизходица повечето от нас не се замислят колко ще ни струват така наречените "спешни средства".

Идва дългоочакваната лятна почивка. Тръгваме към морето. Всичко е чудесно, докато не попадаме в огромна дупка на пътя. Автомобилът е счупен, а за да продължим ни трябва сериозна финансова инжекция от близо 1000 лева. Колко ще ни струва удоволствието да се сдобием с тази сума? Избираме бърз кредит.

При срок за връщане от девет месеца Годишният процент на разходите възлиза на над 600 процента, обясняват финансови анализатори.Така, ако сме изтеглили 1000лв., с главницата, комисионните и лихвите сумата, която ще трябва да върнем, може да достигне 1800.  Тук плюсовете са бързината за отпускане и опростената процедура.

Минусите обаче са огромният годишен процент на разходите и това, че трябва да връщаме пари не ежемесечно, а всяка седмица.

Друг вариант при необходимост от пари са потребителските кредити. При тях обаче условията на банките са толкова много, а процедурите - толкова тромави, че не се знае кога ще се сдобием с парите.

Откъдето и да изтеглим кредит най-важното е да внимаваме колко задължения поемаме. Да знаем, че кредиторът може да ни съди и че ако бавим плащанията, трупаме черни точки в кредитното си досие.

Материалът е излъчен по Нова Телевизия.

Коментари и Отговори Начало ^

Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня