ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Финансови новини

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

20% обратно от стойността на покупките за притежатели на нови кредитни карти от Пощенска банка

Оценете: Гласували: 0 Прочитания: 536
п. на 07.10.2016 г.

До 31 декември 2016 г. всеки клиент, заявил нова кредитна карта MasterCard Standard, МаsterCard World, VISA Classic или VISA Gold от Пощенска банка, получава 20% отстъпка от стойността на всички покупки, направени с нея в първия месец от активирането ѝ. Наградата се превежда по кредитната карта на потребителя в срок до 2 месеца, считано от края на едномесечния период за извършване на трансакции, съгласно условията на промоцията. 

Експертите на банката отчитат, че клиентите все по-активно използват кредитните си карти при пазаруване и те постепенно се превръщат във все по-предпочитан платежен инструмент. Пощенска банка е сред водещите банки в картовия бизнес у нас, дългогодишен партньор на Visa и MasterCard и първата банка с модерна мобилна апликация за своите картодържатели. Банката изследва постоянно променящите се нужди и желания на своите клиенти, за да им предоставя персонални решения за удобна употреба на кредитните им карти.  

„През последните години отчетохме много добра финансова култура сред нашите клиенти и потребителите с кредитна карта. Това може само да ни радва и да ни стимулира да даваме още по-голяма добавена стойност на продуктите и услугите, които им предлагаме. Непрекъснато обогатяваме спектъра от функционалностите, за да могат картодържателите да си позволяват и покупки с по-висока стойност, без да натоварват семейния си бюджет. Те могат да се възползват от предимствата, които им дават нашите карти, като например възможност за разсрочване на трансакции до 12 месечни вноски само с едно обаждане по телефона и дълъг гратисен период“, коментират от Пощенска банка.

Заявленията за нова кредитна карта могат да се подават бързо и лесно онлайн през сайта на банката, като за тяхното разглеждане не се заплаща такса. 

Повече информация за предстоящата промоция потребителите могат да научат във всеки клон на Пощенска банка в страната и на www.postbank.bg. 


Коментари и Отговори Начало ^

Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня