ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Финансови новини

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Алианц Банк България първа в страната започна тестове на услугата Мобилно банкиране

Оценете: Гласували: 1 Прочитания: 3200
п. на 18.9.2009 г.

Новата  услуга скоро ще бъде достъпна за клиентите на банката

Алианц Банк България  стартира тестово услугата Мобилно банкиране съвместно с платежния оператор СЕП България. Проектът е уникален за Югоизточна Европа и се развива едновременно с най-напредналите пазари във Великобритания, Ирландия, Франция и Германия. Първата фаза на проекта стартира със служители на Алианц Банк България, СЕП България и ограничен брой търговски обекти на територията на град София. След успешно приключване на всички тестове ще се премине към пазарно стартиране на услугата.

Мобилното банкиране се осъществява чрез мобилен телефон и дава възможност за извършване на абсолютно всички операции и плащания. Чрез него могат да се нареждат преводи към всички банки в страната; да се извършват плащания в интернет и в търговски обекти; да се заплащат сметки за комунални услуги; да се извършват справки в реално време. Чрез услугата Мобилно банкиране потребителите  разполагат с парите по сметките си във всеки момент, независимо от работното време на офисите на Банката.

Освен удобна и достъпна, услугата се отличава с много високо ниво на защита. В SIM картата на телефона е записан електронен подпис и  всички платежни и справочни операции се потвърждават с PIN код през мобилния телефон.

“ Стартирането на проекта Мобилно банкиране затвърждава позицията на Алианц Банк България като новатор в развитието на отдалеченото банкиране. Банката работи усилено за създаване на ново мислене по отношение  на банковите услуги и продукти. Услугата Мобилно банкиране задоволява потребностите на модерните и динамични хора да банкират навсякъде и по всяко време само с мобилния си телефон. Развитието на мобилното банкиране е част от стратегията на банката за приоритетно развитие на електронните канали.” – сподели Мердихан Исмаилов, началник управление „Продажби през електронни канали.


Коментари и Отговори Начало ^

Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня