ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Финансови новини

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Инвестиционен форум ще представи нови възможности за личните спестявания на хората

Оценете: Гласували: 1 Прочитания: 356
п. на 16.2.2017 г.

•    „Имам спестявания и се чудя къде е най-сигурно и доходоносно да ги вложа.“
•    „Искам да обезпеча бъдещето на детето си, но не знам дали доходът ми ще позволи.“
•    „Нямам големи възможности, но искам да осигуря финансовата стабилност на семейството си и достойни старини за мен.“

Често в разговор с познати обсъждаме как да увеличим доходите си и къде да вложим разумно спестяванията си. Лихвите по депозитите в българските банки са малко над или под 0,5%. Ако имаме спестени пари, които ще ни бъдат нужни в скоро време, вероятно е добре да ги държим в банка. Но ако имаме на депозит средства, които заделяме за пенсии, за образование на децата, както и дългосрочни спестявания на семейството, пропуснатите ползи ще бъдат огромни. Експерти съветват такива пари да бъдат насочени към модерни финансови инструменти, каквито се използват в развитите страни на запад. Сред тях са допълнителното пенсионно осигуряване, инвестиционните застраховки, взаимните фондове и др.

В желанието си да представи тези все още недостатъчно разпознати сред клиентите възможности екипът на електронната медия ИНСМАРКЕТ организира свободна дискусия на тема: „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания“.

Събитието ще се състои на 23 февруари 2017 г. в София, Бизнес център „Капитал форт“, зала „Ню Йорк сити“ (бул. „Цариградско шосе“ 90).

В дискусията ще се включат доказани експерти, които ще предложат най-добрите финансови инструменти на пазара; представители на финансовата сфера; експерти от потребителските огранизации, представители на академичната общност.

Форумът ще бъде открит от г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор. Анализ на финансовите пазари у нас и доколко са защитени спестяванията и инвестициите ще направи г-н Владимир Савов, член на КФН. Сред лекторите са г-жа Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи и председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД; г-н Владислав Русев, прокурист на ПОД „Алианц България“ АД; г-н Деян Василев, създател и изпълнителен директор на „Моите пари“ ООД.

По време на форум „Печели находчиво“, Деян Василев, Изпълнителен директор на MoitePari.bg, ще представи традиционната Годишна класация на взаимните фондове на българския пазар, изготвена от финансовите анализатори на MoitePari.bg.

За трета поредна година финансовият портал класира представянето на българските взаимни фондове в 5-те различни категории според риска. Класацията е базирана на постигната доходност, съобразно поетия риск. Ние от MoitePari.bg правим класацията, защото вярваме, че в България има фондове и техни мениджъри, които заслужават доверие, и техните резултати го показват. Правим я и с надеждата да допринесем за по-голямата ви осведоменост при управлението на личните спестявания. При средни лихвени нива по депозити под 1% на годишна база е нормално за по-дългосрочните спестявания да се търси по-голяма доходност, при поемането на по-голям риск. Такава доходност може да бъде осигурена при инвестирането в акции и облигации. Взаимните фондове предоставят такава алтернатива и резултатите на колективните инвестиционни схеми за 2016 година, както и за последните 3 години, показват ясно, че може да има пропуснати ползи, ако сме фиксирани само върху банковите депозити за всичките си спестявания.  

Институционална подкрепа са заявили Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Българската асоциация на личните финансови консултанти, Българска стопанска камара, Българска Фондова Борса.
   
За кого е подходящо събитието:
•    За онези, които биха желали да се ориентират във възможните варианти за спестяване и инвестиране, предлагани в момента на нашия пазар;
•    За онези, които имат възможност и желание да заделят средства и по този начин да запазят финансовата си стабилност във времето;
•    За онези, които искат да обезпечат бъдещето си и това на своето семейство, а също така да си гарантират достойни старини;
•    За всички работещи в сферата на финансите – заповядайте, има какво още да научите.

Участие:
Участието във форума е напълно безплатно, с предварителна регистрация в сайта на събитието: http://invest2017.insmarket.eu. Местата са ограничени.

За всеки гост е осигурен подарък-комплимент от организаторите, както и допълнителни изненади.Коментари и Отговори Начало ^

Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня