ФОРУМ За нас Реклама Профил
Навигация
Финансови новини

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Пощенска банка с преференциални условия за кредитни карти VISA, American Express и EuroLine на изложението „Банки Инвестиции Пари”

Оценете: Гласували: 1 Прочитания: 3612
п. на 12.2.2007 г.

Пощенска банка е подготвила специални предложения за посетителите на международното финансово изложение „Банки Инвестиции Пари”, което ще се проведе между 15-17 февруари в Пловдив. Всеки клиент, който кандидатства за кредитна карта VISA или American Express, получава 6 месечно безплатно членство, а кредитните карти EuroLine ще се предлагат без такса за издаване съобщават от трезора, ръководен от г-н Антъни Хасиотис.

„Изложението „Банки Инвестиции Пари” всяка година представя водещи продукти и иновации във финансовата сфера и е отлична възможност и ние да покажем новите продукти и услуги за граждани и фирми”, каза г-жа Петя Димитрова, прокурист и главен финансов директор на Пощенска банка.

Освен преференциалните условия по кредитните карти на институцията, в рамките на изложението Пощенска банка ще представи още своите специализирани продукти в областта на хеджиране на финансовия риск, както и услугите на факторинговата компания на Пощенска банка – И Еф Джи Факторс клон България.


Коментари и Отговори Начало ^
публикувано от   Петя Георгиева Иванова
Оценете: Гласували: 0
публикувано на   13.12.2007 г.
Колко време след подаване на дoкументи за кредитна карта става тя готова? Аз чакам вече три седмици.
публикувано от   МОИТЕ ПАРИ
Оценете: Гласували: 0
публикувано на   13.12.2007 г.

Процедурата по издаване на кредитна карта е свързана с подаване на заявление за кандидатстване, разглеждане на документите от банката, евентуално последващо одобрение и издаване на самия картов носител. Като време процедурата трае различно в зависимост от банката, документите на заявителя и др. Издаването на картовия носител отнема между 3 и 5 дни след окончателното одобрение и подписване на договора за кредитна карта.  В този смисъл ако сте били одобрени и сте подписали договор с банката няма логика да чакате толкова време.
За да разберете дали сте одобрена или каква е причината за забавянето на издаването на картата Ви попитайте в търговския обект, където сте подали заявление или в Пощенска банка, в случай че сте кандидатствали там, или на тел. 02/ 92 36 111.
Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ


Моля попълнете вашите коментари тук.
псевдоним   
e-mail   
телефон (незадължително)   
Моля, използвайте само цифри.


( Вашия е-mail адрес и телефон няма да бъдат показвани в коментарите )
Вашият коментар:   Изберете:

Тази функционалност е достъпна само за регистрирани потребители.
Моля регистрирайте се
тук
Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.Абонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня