ФОРУМ За нас Реклама Профил
Уважаеми посетители, дискусиите на MoitePari.bg бяха преместени в стартирания от нас дискусионен форум. На forum.moitepari.bg можете да зададете Вашите въпроси и да коментирате интересните за Вас теми.

Навигация
Дискутирай с Моите пари

Търсене в новини и съвети
РЕКЛАМА

Преди 9 месеца почина близък при птп, завели сме граждански иск за причинени неимуществени вреди срещу виновника,който вече има присда, че е виновен за смъртта на нашия близък. Имаме ли право на обезщитение и от гражданската отговорност?

Оценете: Гласували: 0 Прочитания: 1208
п. на 27.12.2011 г.

Здравейте! Преди 9 месеца почина близък при птп, завели сме граждански иск за причинени неимуществени вреди срещу виновника,който вече има присда, че е виновен за смъртта на нашия близък. Въпросът ми е следният: Имаме ли право на обезщитение и от гражданската отговорност, след като искаме вече от самия виновник или можем да поискаме и от гражданската застраховка? Може ли да получим по отделно обезщитение от застраховката и от виновния?

Коментари и Отговори Начало ^
публикувано от   МОИТЕ ПАРИ
Оценете: Гласували: 0
публикувано на   04.1.2012 г.
Здравейте,

По принцип би трябвало да имате право да получите обезщетение и от застраховката по гражданска отговорност на виновния за ПТП-то водач. Това, че сте завели граждански иск за причинени неимуществени вреди с възможност да получите обезщетение от виновния водач не изключва евентуалното получаване на обезщетение и от застраховката.

Надяваме се да сме Ви били полезни!

Екипът на МОИТЕ ПАРИАбонамент Новини от МОИТЕ ПАРИ Въведете вашият e-mail за абонамент:
Начало Контакти Често задавани въпроси Реклама Партньори Речник Карта на сайта English Добавете в Google
RSS Защита на личните данни МОИТЕ ПАРИ © 2017 - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ FINZOOM FINANCIAL GUIDE NETWORK Romania Turkey
Имоти Работа Автомобили Moreto.net RuseInfo Почивка в България Mail.bg Телевизия Европа Empower United Сделка на деня