Семинар-работилница с практическа насоченост, организиран от MoitePariConsult oт 17:30 до 19:00 часа на 04 декември (понеделник) 2017 г. в конферентна зала, хотел “Монте Кристо”Ул. „Света гора“ № 1, Благоевград

За да присъствате е нужно да попълните тази

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

В днешният забързан и сложен финансов свят, всеки е длъжен да бъде финансово грамотен, за да е полезен на себе си, на близките си, на фирмата, в която работи и на обществото, в което живеем.

За да отговорим на предизвикателствата и динамичните промени във финансовата сфера сме разработили специален 90-минутен семинар за цялостно финансово планиране, на който ще получите подробна информация и готови решения, които качествено да подобрят живота и дългосрочното Ви финансово състояние.

След семинара ще имате отговори на въпроси като: Как да планираме личните и семейни финанси? Как да се защитим от непредвидени ситуации и едновременно с това да спестяваме? Как да си подсигурим достойни старини? Какво трябва да знаем за дългосрочното спестовно инвестиране? Как да изберем най-подходящия кредитен продукт за финансиране на жилище?

Лектори:
Деян Василев – Изпълнителен директор на MoitePari.bg и Creditland

Деян Василев е основател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg, както и на Кредитланд – водеща фирма за кредитни консултации.

Всеки участник в семинара ще получи материали, които да му помагат практически в последващото планиране на личните финанси и вземането на важни решения. Участниците в семинара ще могат да получат и безплатна персонална консултация в удобно време и място.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГРАДИТЕ СВОЕТО ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ ОЩЕ ДНЕС!

За да потвърдите участието си в семинара, попълнете формата за регистрация тук:

За да присъствате е нужно да попълните тази

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

MoitePari.bg е водещият портал за сравняване на всички банкови и финансови продукти на българския пазар. MoitePariConsult е най-новата консултантска услуга на фирма „Моите Пари“, с фокус върху личното финансово планиране за важните решения в живота на клиентите.

ЗАЯВКА ЗА ФИНАНСОВА КОНСУЛТАЦИЯ