В края на зимния сезон можете да откриете множество промоционални оферти и намаления, от които да се възползвате, за да направите желаните покупки изгодно.

Експертите на БНП Париба Лични Финанси предлагат списък от стоки, които могат да бъдат закупени на страхотни цени точно в прехода от зимата към пролетта.

Обзавеждане

Ако тази година планирате ремонт на дневната, сега е точният момент да поръчате новото ѝ обзавеждане. Големите магазини правят намаления между 25 и 50% при поръчка на цялостно обзавеждане. Така с поръчката на нови мебели, можете да спестите между 1000 и 2000 лева. Много от фирмите предлагат и специални оферти, като безплатен монтаж в този период или изготвяне на индивидуален проект. Не отлагайте ремонта, възползвайте се от големите намаления в края на сезона.

Кухненско оборудване

Нова печка, миялна или хладилник – експертите на водеща финансова компания съветват да разгледате добре офертите в големите търговци на техника за дома. Благодарение на изгодните предложения, ще имате възможност да си закупите уреди със страхотно качество на цена, която пасва на бюджета Ви. Имайте предвид, че за определени суми и покупка на няколко стоки, търговците изготвят индивидуална оферта с допълнително намаление.

Матраци

Инвестицията в нов матрак е доста голяма, често по-голяма от тази за самото легло.  В края на зимата и началото на пролетта е перфектният момент да направите тази покупка, тъй като много търговци обявяват намаления до 70%. Ниската цена често се дължи на очакваните нови модели, за които в магазините трябва да се освободи място. А най-лесният и изгоден начин за всички е разпродажбата на страхотни цени.

Употребяван автомобил

Периодът е подходящ и за покупка на автомобил втора ръка, тъй като големите търговци предлагат остъпки до 20%.  Можете да договорите много изгодна цена за желания от Вас автомобил и да го закупите с Автокредит „3+“ - специализиран кредит за покупка на автомобил над 3 години от датата на първа регистрация.

Лятна ваканция

Ако все още не сте направили резервация за лятната си ваканция, започнете да я планирате точно сега, когато всички тур оператори и хотели предлагат промоционални оферти за лято 2017. За любителите на по-далечни и екзотични дестинации ще бъде полезно да знаят, че в края на март и началото на април могат да намерят невероятни оферти за почивка на Канарските острови или в Дубай. Това са дестинации, които са идеални за пролетта, защото през активния летен сезон жегата там е почти непоносима.

Всички тези покупки можете да направите спокойно, без да се притеснявате за месечния си бюджет или спестяванията си с потребителски кредит в три лесни стъпки. Така ще разсрочите плащанията на по-големите покупки на равни месечни вноски и ще улесните управлението на личните си финанси.