Банка ДСК стартира от 1 септември 2008 г. нови промоционални кампании

Банка ДСК започва от 1 септември 2008 г. промоционална кампания, насочена към притежателите на дебитни и кредитни карти Visa. До 31 октомври 2008 г. Картодържателите ще ползват промоционалните условия при плащане на ПОС при търговец.

Промоцията се изразява във възстановяване по сметките на клиентите на 2% от общата стойност на направените от тях транзакции с картите Visa през предходната седмица  на ПОС при търговец. Промоцията е в сила при условие, че клиентите са извършили минимум две транзакции с карти Visa, независимо от стойността на операциите. Всяка седмица в сряда сумата ще бъде превеждана по сметката на клиента с основание на превода - „Бонус от Банка ДСК”.

Този бонус няма да се отнася за транзакции, извършени в Интернет сайтове за залагания или свързани със зареждане на микросметки в epay.bg.

                                                                                                                         ***
Също от 1 септември т.г. стартира промоционална кампания на Банка ДСК по новоразрешавани кредити в лева и евро за микро, малки и средни предприятия. Те получават отстъпка в размер на 50% от таксата за разглеждане на искането за кредит.

Тази промоция е валидна за клиенти, които са подали своите документи за искане на кредит през периода 1 септември – 31 октомври 2008 г.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

nujni sa mi 5000 lv. imam edin potrebitelski kredit ot poshtenska banka vnoskata mi e 116 lv. chisto za poluchavane na mesec vzimam 400 lv. osiguriavat me na 280 lv. moga li da izteglia ot dsk banka tozi kredit blagodaria predvaritelno
Т.к. на практика получавате повече, но Ви осигуряват на по-малка сума, Ви съветваме да се насочите към кредитите без доказан доход.

Характерното за тези кредити е, че клиентът не може да докаже официалните си доходи, като разбира се тези кредити са малко по-скъпи за кредитополучателите.

Към момента банките, които предлагат такъв вид потребителски кредити са: Банка Пиреос, Райфайзенбанк и УниКредит Булбанк.

Тук можете да прегледате условията, които влияят върху одобрението на даден кредит, след което чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР  можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.