Кеш Кредит стана първата компания в света, отпуснала кредит през Viber. За да постигне още по-добро обслужване и светкавичен отговор на твоите потребности, Кеш Кредит си партнира с Viber и разработи революционен канал за обслужване. Комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува с теб по любопитни и актуални теми.

Viber е сред най-популярните и бързо развиващи се средства за комуникация в целия свят. Приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя чрез криптираните си чат услуги. 

Комуникацията чрез чат бот, която сътрудничеството на Кеш Кредит с Viber предлага, е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони. Кандидатстването за кредит е много просто – чрез насочващи въпроси чат ботът те идентифицира и изпраща твоята заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата ти сметка. 

Опитай още сега, като последваш линка – http://chats.viber.com/cashcredit

Не пропускай и новото ни промо предложение, само на сайта на Кеш Кредит. Вземи първия си кредит КЕШ НА ДЕН между 50 и 399 лв. със срок до 30 дни и няма да платиш нито лев оскъпяване! Кандидатствай онлайн, само с няколко клика на мишката, а отговорът от нас ще дойде до 6 минути. Ако си одобрен, получаваш парите си директно по твоята банкова сметка или ги взимаш от най-близкия офис на Кеш Кредит – избери сам варианта, който ти е най-удобен.