Статистиката показва, че българските потребители имат най-голяма нужда от финансова помощ през последния месец от годината и по-специално в дните около Коледа и Нова година.

За да бъдат от помощ на всички, които имат нужда от малко пари, за да изкарат празниците спокойно, от Мини Заем решиха да раздадат предварително коледните си подаръци.

Небанковата финансова институция стартира Коледна кампания с големи отстъпки от разходите по кредитите за всички, които кандидатстват за бързи кредити в периода от 07 до 23. 12. 2017 година.

Всеки клиент на компанията, който има нужда от онлайн кредит и го потърси в рамките на Коледната кампания, ще може да се възползва от 30% намаление от лихвите и таксите за обслужването на заема.
Предложението важи за всички кредитни продукти на Мини Заем, от него могат да се възползват и редовни и нови потребители.

Ако и вие се питате как ще успеете да осигурите всичко необходимо за празниците, ако се притеснявате, че заплатата няма да ви е достатъчна, можете да се възползвате от страхотните коледни отстъпки, които от MiniZaem.bg ви предлагат.

Времето преди Коледа е изпълнено колкото с радостно очакване на светлия празник, толкова и с притеснения, че няма да се справите финансово. Имате чувството, че точно покрай празниците вместо да се радвате, вие балансирате върху тънко въже между желанието да осигурите подаръците, почивката, изобилната трапеза и плащането на сметки… и колкото повече наближава Коледа, толкова по-притеснени сте.

А можете много лесно да се справите, като просто се
възползвате от страхотните отстъпки, които от Мини Заем ви подаряват за Коледа.

Вие заслужавате да посрещнете празниците с пълна трапеза, леко сърце и пари в джоба.