Пощенска банка с преференциални условия за кредитни карти VISA, American Express и EuroLine на изложението „Банки Инвестиции Пари”

Пощенска банка е подготвила специални предложения за посетителите на международното финансово изложение „Банки Инвестиции Пари”, което ще се проведе между 15-17 февруари в Пловдив. Всеки клиент, който кандидатства за кредитна карта VISA или American Express, получава 6 месечно безплатно членство, а кредитните карти EuroLine ще се предлагат без такса за издаване съобщават от трезора, ръководен от г-н Антъни Хасиотис.

„Изложението „Банки Инвестиции Пари” всяка година представя водещи продукти и иновации във финансовата сфера и е отлична възможност и ние да покажем новите продукти и услуги за граждани и фирми”, каза г-жа Петя Димитрова, прокурист и главен финансов директор на Пощенска банка.

Освен преференциалните условия по кредитните карти на институцията, в рамките на изложението Пощенска банка ще представи още своите специализирани продукти в областта на хеджиране на финансовия риск, както и услугите на факторинговата компания на Пощенска банка – И Еф Джи Факторс клон България.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Колко време след подаване на дoкументи за кредитна карта става тя готова? Аз чакам вече три седмици.

Процедурата по издаване на кредитна карта е свързана с подаване на заявление за кандидатстване, разглеждане на документите от банката, евентуално последващо одобрение и издаване на самия картов носител. Като време процедурата трае различно в зависимост от банката, документите на заявителя и др. Издаването на картовия носител отнема между 3 и 5 дни след окончателното одобрение и подписване на договора за кредитна карта.  В този смисъл ако сте били одобрени и сте подписали договор с банката няма логика да чакате толкова време.
За да разберете дали сте одобрена или каква е причината за забавянето на издаването на картата Ви попитайте в търговския обект, където сте подали заявление или в Пощенска банка, в случай че сте кандидатствали там, или на тел. 02/ 92 36 111.
Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.