Правна кантора Wolf Thiess участва в деветата годишна национална инициатива „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България, която се провежда под патронажа на министъра на финансите г-н Симеон Дянков. Кампанията дава възможност на ученици от цялата страна да преживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации.

Днес Деян Димитров от  Национална Търговска Гимназия, гр. Пловдив и Зейнеп Юрукова от Неврокопска Професионална Гимназия „Димитър Талев”, гр. Гоце Делчев ще прекарат един ден във Wolf Theiss, където ще се потопят в ритъма на работния процес в кантората. Посредством специално подготвена програма и с помощта на своите ментори Кристина Койчева и Юлия Костова, старши адвокати във Wolf Theiss, те ще получат възможността да опознаят ежедневните задължения на специалистите в компанията и да приложат на практика получените в училище знания. 

„За нас е удоволствие да подкрепим тази инициатива на Джуниър Ачийвмънт, защото връзката между бизнеса и образователната система е изключително важна. Радваме се да посрещнем млади бъдещи специалисти в нашия офис и да ги въведем в бизнес реалността, докато все още са в училище, трупат знания и са на път да направят своя избор за бъдещата си кариера”, коментира Ричард Клег, регионален партньор на Wolf Theiss за България.