Има ли индикации за сваляне на лихвите по ипотечните заеми, имам такъв в швейцарски франкове в Пощенска банка?

Има ли индикации за сваляне на лихвите по ипотечните заеми, имам такъв в швейцарски франкове в Пощенска банка? Стартирах на 5,65 сега е 7,15

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Ще опитаме да сме максимално кратки и ясни. За жалост все още не се наблюдават подобни тенденции – при никоя от валутите, в които се отпускат или са били отпуснати кредити. Дори и да има някакви намаления, те са рядкост и немного съществени. По-скоро сега очакванията са насочени лихвите трайно да спрат да се покачват и едва тогава можем да очакваме понижение. Такова засега, обаче не е реалистично да се очаква в кратък срок. На практика в сегашната трудна ситуация прогнозите са доста трудни и каквото и да прогнозираме ще е белязано с висок риск да не се сбъдне. И ако трябва да обобщим все пак, очакванията ни са до края на годината лихвите да се задържат на нива близки до сегашните, разбира се с колебания малко нагоре или надолу и едва след това ще анализираме в каква посока ще поемат те. Годината до края ще е трудна и считаме, че е твърде оптимистично да се очаква, че след 3-4 месеца например лихвите да започнат да падат.

Надяваме се, че бяхме полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.