Клиент съм на банка ПИРЕОС, как мога да проверя сметката си?

Клиент съм на банка ПИРЕОС, как мога да проверя сметката си?

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Състоянието на сметката си можете да проверите на място във всеки клон на банката или като се абонирате са услугата Пиреос Онлайн Банкиране. За да можете да проверявате  сметките си по Интернет е необходимо да попълните формуляра за достъп до услугата и посетите, който и да е клон на банката.

Съгласно тарифата на банката, за проверка състоянието на сметки в клон на банката, както и при абониране за услугата Онлайн банкиране за физически лица не се дължи такса.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
изтеглих кредит от банка Пиреос за мои познати. Наскоро разбрах, чете са си погасили само няколко вноски и са спрели с погасяването на кредита и сега аз съм в просрочие с доста голяма сума. Има ли някаква възможност да си рефинансирам кредита и той да започне да ми се удържа от заплатата? Моля Ви за съвет и помощ!
Едва ли ще получите рефинансиране на просрочен заем, въпреки, че влияние върху това оказва срокът на забавата. Ако сте допуснали просрочие максимум до 15-20 дни съществува някаква възможност да бъде рефинансиран Вашия заем, но за по-дълъг период намалява възможността да получите финансиране. Независимо, че заемът не е оползотворен от Вас Вие сте заели сумата, което означава, че се явявате главен кредитоискател по задължението. Вариант е да се опитате да се договорите с банката да Ви удържа дължимата месечна погасителна вноска от заплатата, която ще Ви се превежда по разплащателна сметка в същата банка.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.