Чувствате ли се несигурни, когато трябва да вземете решение свързано с вашите финанси? Успявате ли да се ориентирате в океана от информация, който ни залива когато потърсим алтернативи за управлението на парите си? Искате ли да сте уверени, че правите най-подходящия за вас избор и да започнете да работите целенасочено за постигане на целите си?

Каним Ви на безплатен уебинар на тема „Как да управляваме парите си – правилни решения за личните финанси в 5 стъпки“, който ще бъде воден от Йордан Генов, изпълнителен директор на MoitePari Consult и ще се проведе на 24 март от 19:30 часа.

По време на уебинара ще научите кои са стъпките, през които трябва да преминете, за да стигнете до правилното решение за личните си или семейни финанси. Ще разберете кои са най-важните въпроси по пътя към изготвяне на индивидуална стратегия за управлението на парите ви. Ще можете да определите действията, които се отнасят до вашата ситуация и които ще ви отведат до желаните от вас резултати и начин на живот. Ще получите ясни насоки какви принципи да следвате, когато търсите подходящи инструменти за изпълнението на стратегията си.

Уебинарът е подходящ за вас ако:
• Имате добри доходи, но не сте сигурни дали ги използвате по оптимален начин
• Търсите ясни насоки как да вземете най-подходящото решение за вашите лични или семейни финанси
• Желаете да положите основи  на дългосрочна стратегия съобразена с вашата лична ситуация
• Търсите разумен подход, а не обещания за лесни и бързи резултати

Регистрирайте се и запазете своето място на уебинара на следния линк: РЕГИСТРАЦИЯ