На 21 април от 19:00 ще започне първата сесия от двумесечната програма за управление на лични и семейни финанси „Академия Деветото Чудо“. Програмата ще помогне на 10 участника да анализират текущата си житейска ситуация и да създадат дългосрочен план за управление на парите си.

„Академия Деветото Чудо“ ще протече в шест модула, които ще се проведат в рамките на два месеца, в периода от 21 април до 2 юни. За всеки от шестте модула е насрочена онлайн сесия от 90 минути, по време на която участниците ще работят върху своите приоритети. Ще бъдат предоставени работни материали, част от които трябва да бъдат попълнени индивидуално преди или след сесиите.

При работата върху личната си стратегия участниците ще бъдат напътствани от ментора на програмата Йордан Генов, изпълнителен директор на MoitePari Consult.

Участниците в първото издание на програмата получават 20% намаление от стандартната цена на програмата и специален бонус – две индивидуални срещи с ментора, на които да обсъдят личната си стратегия за управление на финансите.

За да се включите в „Академия Деветото Чудо“ е нужно да проведете кратък разговор с ментора на програмата, за да прецените дали тя е подходяща за вас.

Повече за програмата можете да научите на линка по-долу. В случай че проявявате интерес към програмата запазете час за разговор възможно най-скоро. Първите места в „Академия Деветото Чудо“ вече са заети от участници в уебинара „Как да управляваме парите си“, където програмата беше представена за пръв път.

ВКЛЮЧИ СЕ В АКАДЕМИЯ ДЕВЕТОТО ЧУДО