Header Razlika1

Нашето Обещание към Вас:
Всички актуални оферти на едно място, без скрити такси

LineSingle

Ние от MoitePari.bg поддържаме винаги актуални оферти на всички финансови продукти при нас - без скрити такси и условия.

Line 1

Като гаранция за нашето обещание, ние ще наградим всеки от Вас, който открие несъответствие между параметрите по офертите при нас и тези, обявени от банките на техните сайтове за същите продукти!

Line2

Паричко Ви предизвиква да влезете в ролята на детективи – тези от Вас, които открият разлика, пропуск или остаряла информация за някой продукт, ще получат награда от 30 лв. за своята наблюдателност.

Line3

Може да ни изпратите Вашите открития като попълните регистрационната форма за открити разлики. Формулярът съдържа името на финансовата институция и пълното име на конкретния продукт, в какво се съдържа несъответствието (пример: лихва, такса, т.н.), и да съдържат линк към офертата на www.moitepari.bg , в която сте видели несъответствие, както и линк към съответния продукт с информация на сайта на банката (вкл. снимка от екрана). Вашето име, имейл, телефон, град.

Line4

Екипът на MoitePari.bg ще Ви изпрати обратна връзка в рамките на 3 работни дни от получаване на Вашето откритие. Ще се свържем само с тези от Вас попълнили коректно и пълно регистрационната форма според нуждите на кампанията.

Line5

УСЛОВИЯ:


  • В играта участват само офертите от секция Ипотечни кредити, Потребителски кредити, Депозити, Кредитни и Дебитни карти
  • Разлики в резултатните показали не са несъответствия по условия на офертите. В кампанията участват само входни показатели
  • Възнаграждава се открито несъответствие на ниво продукт, не всички негови разновидности
  • Старт на кампанията: от 10 Септември 2018 и остава постоянна кампания.
Parichko

Открий и спечели на MoitePari.bg!

LineSingle