теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

4 идеи за есенно обновяване на дома с кредит за ремонт


0 гласа1632 прочитанияКраят на лятото е идеалният момент за освежаване на дома. Подготвили сме Ви 4 идеи от специалистите на БНП Париба Лични Финанси, с които да превърнете жилището си в уютен дом през есента с кредит за ремонт.

Нощи на открито

През есента може да се възползвате от възможността да превърнете терасата и балкона си в място, в което да се наслаждавате на свежите сутрини и прохладните вечери. Ремонтът на терасата е един от най-бързите и лесни домашни проекти, с които да внесете уют в дома си. Можете да адаптирате това пространство, така че да бъде подходящо за всички сезони. Вариант е да поставите плъзгащи се прозорци, нова подова настилка, масичка със столчета и рафтове за съхранение. Така ще се подготвите и за зимните вечери, в които може да споделите празничните дни с приятели.

Време е за избор на нов климатик

Началото на есента е чудесна възможност да помислите за нов климатик. В този период, на пазара има много промоции, от които можете да се възползвате. Когато правите своя избор, цената не трябва да е първото нещо, от което да се водите. Съобразете големината на помещението, в което ще го поставите, и инвестирайте малко повече, за да може климатикът да Ви служи добре през всички сезони - да разхлажда през летните месеци и да топли през зимните. Климатици с такива характеристики са по-скъпи, защото могат да издържат на работа през зимата на температура под 15-16 градуса. Бюджетът за този проект е около 800 до 2000 лева, в зависимост от капацитета на продукта.

Включете децата в ремонта

Може да добавите и най-малките членове на семейството си в реновирането на дома. За тях ще бъде истинско забавление да ги включите в освежаването на детската им стая. Оставете ги да развихрят въображението си, като вместо да купувате нови тапети и скучна бяла боя, за да освежите стената, можете заедно да я изрисувате. Това ще е креативен проект, който ще придаде индивидуалност на личното им пространство. Изберете заедно нови стикери и аксесоари, като рафтове, ново легло или бюро. Така ще заредите децата си с положителни емоции за новата учебна година и същевременно с това ще обновите детската стая. За този проект можете да предвидите от 500 до 1500 лева бюджет.

Нова баня

Ремонтът на банята може да Ви изглежда много мащабно начинание, но все пак можете да направите минимални промени, с които да изглежда като нова. Започнете със смяната на всички „мебели“ в нея, с които ще обновите визията й, като ново казанче, тоалетна чиния и мивка с шкафове. Бихте могли да махнете ваната и да поставите душ кабина или обратното. А за по-уютна обстановка, добавете малък килим и аксесоари, като хавлии, закачалки и смесители за течен сапун, с които да придадете индивидуалност на помещението.
 
Вашите проекти може да финансирате лесно и бързо с потребителски кредит за ремонт и освежаване на дома от 800 до 70 000 лева. Още полезни съвети за ремонт на дома си може да откриете в
блога на БНП Париба Лични Финанси.

Свързани теми
Свързани ключови думи