Запазете своето място на четвъртото издание на форум „Финансиране на бизнеса“ сега - http://bit.ly/FnBRegistration, местата за ограничени! Присъствието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация. 

Бихме искали да Ви представим някои от акцентите по време на форума на 17 май (сряда) в хотел Новотел, София. Експерти от водещи банки за финансиране на малки и средни предприятия ще представят актуалните тенденции във финансирането на бизнеса. Темите, които ще се представят в този панел са: 

– “Съвременното банкиране и новите евро-програми за развитие на МСП бизнеса” – Светослав Пиралков, Началник Отдел “Микробизнес” Райфайзенбанк (България) 
– “Силни страни на бизнес пакетите” – Илиан Георгиев, Член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка

Регистрирайте се за безплатно участие на форума сега, за да имате възможността в панела за финансиране по Европейски програми да повече подробности по актуалните теми за: 

– Възможности за финансиране на МСП по програма Конкурентоспособност до края на 2017 година“ – Станислав Гецов – Гецов и партньори консултантс ЕООД
– Възможности за финансиране на МСП по програма Човешки ресурси до края на 2017 година – Таня Илиева – Евроконсулта ЕООД

В сесията за небанково кредитиране, по темата “Факторингът като алтернатива за финансиране на експорта” ще бъде представена от Борислав Цветанов, Координатор на DS-Concept за Източна Европа, управител е и на ДС-Концепт Факторинг в България. 

Интересна презентация на тема финансиране на МСП чрез crowdfunding ще изнесе Веселин Халачев, Председател на Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени бизнес клубове.
 
Към всички теми традиционно ще организираме и панели с дискусия, където Вие от публиката ще имате възможността да зададете въпросите, които Ви интересуват. Ако вече сте подготвили такива въпроси, задайте ги още сега тук: http://bit.ly/2qs1l7X 

Въпросите, събрали най-много гласове, ще бъдат поставени от модератора към участниците по време на форума.   

Участието е напълно безплатно, като единственото условие е да се регистрирате сега на следния линк: http://bit.ly/FnBRegistration, местата са ограничени.