теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Деян Василев: Каква е мисията и целта на EXPO MoitePari 2019?

Деян Василев – основател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg, във видео интервю за мисията и целите на проекта EXPO “MoitePari”
0 гласа568 прочитания

 

Деян Василев – основател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg, във видео интервю за мисията и целите на проекта EXPO “MoitePari”


Мисията на Моите Пари е да помагаме на нашите посетители, клиенти да вземат най-информираните решения за своите лични финанси. Ето защо с EXPO MoitePari за трета поредна година искаме, наистина, да сме не само онлайн, а да сме и близо до хората, за да им помогнем, както да чуят, така и да зададат въпроси, както и в конферентен режим. В режим на ЕКСПО да се срещнат с представители на финансови институции с експерти, за да могат да вземат най-добрите решения за техните финанси.


Купи билет за EXPO MoitePari


Преди две години и миналата година много актуална тема например беше масовата приватизация. Стотици хиляди българи не знаеха техните акции, бонове от масовата приватизация в какви предприятия са инвестирани. Затова ние направихме така, че с централния депозитар заедно помогнахме на хората безплатно да получат справки за това.

Тази година има и нов акцент, свързан с финансовите технологии и как те променят света на личните финанси. Не само как управляваме парите си в банки и банкови депозити, а какви други инвестиционни инструменти могат да се използват.


Не на последно място тази година ще имаме и работилници като нов формат, който позволява на хората, освен да слушат презентации и панелни дискусии, самите те да извадят химикал, да извадят лист хартия и да могат да пишат за своите финанси, да изчисляват своите бюджети, да разберат кои са навиците, които им пречат и които им помагат да управляват личните си финанси. Тези приложни работилници ще помогнат на хората освен да чуят, освен да видят, и да запишат нещо. Психолозите, най-добрите, твърдят, че когато човек напише нещо на ръка, когато си даде цел и я запише, тази цел има много по-голяма вероятност да бъде изпълнена, да започне процесът на управление на финансите, процесът на спестяване за бъдещето, процесът на използване на правилните финансови инструменти.


Казвайки всичко това, каним посетителите и зрителите на този видеоклип да се запишат за ЕКСПО-то, за да имат най-голяма полза от присъствие и участие в тези работилници.

Свързани теми
Свързани ключови думи