теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Експо “Моите Пари“ с второ издание на 27 и 28 октомври


0 гласа1056 прочитания

След успеха на първото по рода си в България изложение, посветено на личните финанси, тази есен експерти от финансовия сектор отново ще ни съветват как да управляваме разумно личните си средства

На 27 и 28 октомври в Интерпред финансовият портал MoitePari.bg  организира второто издание на най-голямото събитие, фокусирано върху личните финанси в България – Експо „Моите Пари“. Участие ще вземат водещи финансови институции, които ще предоставят полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който има желание да научи повече и да намери най-добрия начин да управлява своите средства.

Основната цел на изложението е да запознае посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар по един достъпен и ясен начин, както и да даде отговори на всички въпроси относно жилищното и потребителското кредитиране, инвестициите, общото застраховане, пенсионното осигуряване и др.

Събитието ще е под надслов „Разкодирай твоите финанси“, а семинарната програма включва серия от лекции и панелни дискусии и ще събере на едно място над 20 финансови експерти в различни области, които ще споделят с посетителите своя опит и съвети. Сред водещите обсъждани теми ще са:

- Каква е рецептата да управляваме успешно личните си финанси?

- Как работи пенсионната система и колко е необходимо да спестяваме, за да си осигурим достойни старини?

- Възможности за инвестиране и дългосрочно доходоносно спестяване

- Как да се защитим себе си и близките си от онлайн измами?

- Как да инвестираме в недвижими имоти като начин на дългосрочно спестяване?

- Как да изтеглим жилищен и ипотечен кредит при най-добрите за нас условия?

За най-малките посетители е предвидена работилница по лични финанси, с което да се положат основите на тяхната по-висока финансова грамотност.

Успехът на първото издание на Експо „Моите пари“ доказа, че правилното разпределение на личните финанси е актуална тема, която вълнува хора от различни възрастови групи – интерес предизвикаха както детските финансови игри, така и панелните дискусии относно инвестирането във взаимни фондове и спестяването в алтернативни продукти. Акцент на събитието беше и участието на Централния депозитар, което предостави на посетителите възможността да получат данни за закупените от тях бонове.

Експо „Моите пари“ 2018 ще се проведе на 27 и 28 октомври в Интерпред и организаторите от финансовия портал MoitePari.bg са предвидили интерактивни игри и предизвикателства за всички посетители. 

Повече информация за събитието може да следите на официалния сайт: expo.moitepari.bg