теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Кои са предимствата за закъснелите отпускари?


2 гласа4512 прочитания

Шум на бързащи по булеварда коли,  мирис на бензинови изпарения, прах и усилваща се вече тридесет градусова жега, която придава някак си естествен цвят на цялата картина.  Звучи ви познато? Да, така започва денят на значителна част от работещите в по-големите градове. Естествено е в разгара на лятото повечето от нас  да си мечтаят за морски бриз и слънчев плаж, коктейл в ръка и приятния звук от шума на вълните. Рай за сетивата.

Няма как да не признаем – разгара на лятото е към края си. В същото време се оказва,  че по-лесно е просто да видите морето,  отколкото да чуете мелодията му. В общия случай тя е заглушена от  ритмите на новото шикозно заведение в близост.  В България. За всички, пропуснали пренаселените  плажове, осеяни с  тълпи руски и германски туристи и опашките пред „елитните” черноморски ресторанти, късната септемврийска почивка се оказва чудесна възможност за пълен релакс на чувствително по-достъпни цени.

Това е времето, когато хотелите драстично смъкват цената за нощувка, тълпите от туристи се разсейват, а пътищата са значително по-малко натоварени. Това е  и времето за активен отдих през късната септемврийска отпуска, когато рискът да се сблъскате с редовните дразнещи фактори намалява, а термометрите показват все още приемливи летни температури. Къде са минусите? Ако сте привърженици на емоционалните ваканции, които неизбежно налагат  „почивка след почивката”, последните  летни дни определено не са за вас.Ако все пак не ви е останало време да си починете, сега е точният момент да се възползвате от предимствата на отиващия си сезон. Туристическите агенции с радост ще ви предложат интересни оферти не само за родните курорти, но и за по нищо неотстъпващите чуждестранни дестинации. Често те са една идея по-евтини, а още по-често условията, облсужването и вниманието, които ще получите,  осезаемо превъзхождат нашенските.

На море или планина, у нас или в чужбина, със самолет, собствен автомобил или осигурен автобусен транспорт, сега е моментът да уловите последните хубави дни. Единственото, което ви е нужно  е предварителна  резервация,  нов бански, близки хора и добро настроение.

Автор: Вероника Василева
МОИТЕ ПАРИ – Българският финансов пътеводител

www.moitepari.bg