Конкурс за автори

Обявяваме конкурс за потребителски финансов съвет 

Ако считате себе си за добър в писането на съвети за спестявания, инвестиции или други полезни теми в областта на личните финанси;
  • aко искате да сте полезни на голям брой читатели;
  • aко искате да се докоснете до чувството на удовлетвореност от добре свършена работа и да получите признанието на широката аудитория;
  • aко намирате Вашето мнение за интересно и полезно,

Ви каним да участвате в конкурса на MoitePari.bg.

MoitePari.bg е водещ портал за финансови сравнения в България. Нашата мисия е да помагаме на посетителите да вземат информирани решения за техните лични финанси. Подготвяме също и разнообразни съвети и статии относно личните финанси.

За да разширим съдържанието ни, обявяваме конкурс за написване на най-практичен съвет относно личните финанси.  
Условията за участие са следните:
  • Потребителският съвет може да е в някоя от следните области: например, спестяване на пари при използване на финансови продукти, да разяснява актуална финтех тема или да е просто за спестяване на пари (например при закупуване на самолетен билет, за ваканция, за семейния бюджет и т.н.) и други. 
  • Дължината да е на текста е между 450 и 550 думи с грабващо заглавие.
  • Да не публикувано до момента авторско съдържание, да не е превод или перифразиране/осъвременяване на съществуваща статия.
  • Един автор може да участва с повече от един съвет, но максимум 3.
  • Статиите могат да включват примери от конкретни институции, но е важно да са обзорни – т.е. да споменават повече от една институция в сравнителен план и да не съдържат рекламни послания.
  • Ще се оценява стойността на статията като полезност и практичност за потребителите, както и актуалността на темата.  Стилът на писане трябва да задържа потребителския интерес и да е информативен. 
  • Срок за подаване на материали – до 15 септември 2019 г., а победителите ще бъдат обявени на 23 септември 2019.
Награди

Редакторският екип на MoitePari.bg ще прегледа всички подадени материали. Ще бъдат избрани и наградени 3-ма от участниците с най-интересни теми. Наградите са:

1-ва награда – 1000 лв.
2-ра награда – 500 лв.
3-та награда – 300 лв.

Победителите ще получат признанието на цялата аудитория на сайта и специална покана да допринасят за съдържанието на MoitePari.bg и занапред.

MoitePari.bg си запазва правото да уведомява предварително участниците и да публикува всички получени конкурсни материали с ясно посочване на автора.

Моля изпращайте вашите предложения за участие на имейл info@moitepari.bg до 15 септември 2019 г.