теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

На форум "Финансиране на бизнеса" ще бъдат представени новости във фирменото кредитиране


1 гласа2064 прочитания

В първия панел на 4-тото издание на форум „Финансиране на бизнеса“, който ще се проведе на 17 май (сряда) в хотел Новотел София, г-н Самуил Шидеров, Изпълнителен директор на Националния гаранционен фонд ще представи най-новата отворена гаранционна схема на собствен риск. В рамките на тази програма има подписано споразумение между фонда и десет търговски банки. Бенефициенти на програмата са малки и средни предприятия, а гаранцията, която фонда издава е до 50% от кредита и не повече от 1 млн. лв. Представители на 3 от банките-партньори на Националния гаранционен фонд ще участват по време на форума и посетителите ще имат възможност за личен разговор с тях в изложбената част. 

Присъствието на форума е напълно безплатно, изисква предварителна регистрация, която може да направите от тук. Остават ограничен брой места. Запазете своето сега - http://bit.ly/FnBRegistration!  

Част от акцентите в панела за банково финансиране по време на новото издание на форум „Финансиране на бизнеса“ ще са върху най-новите банкови продукти за юридически лица и новооткритите Европейски програми. В частта с банково финансиране тази година участие ще вземат Илиан Георгиев, Изпълнителен директор (Българо-американска кредитна банка) и Светослав Пиралков, Началник Отдел “Микробизнес” Райфайзенбанк (България). 
Светослав Пиралков от Райфайзенбанк (България) ще презентира акцентите върху Европейските програми за малки и средни предприятия. Банката е сред малкото в страната, която предлага финансиране и по трите програми от плана „Юнкер“ - Соsme, SME и ИнновФин. Сред основните предимства на програмите са:
Облекчени изисквания за обезпеченост
Гаранционно покритие от 50% 
По-добри ценови условия в банката
По време на дискусионния панел господин Пиралков ще отговори на всички въпроси по отношение на изискванията, предимствата и възможностите по тези програми за бизнес клиентите им. 

Илиaн Георгиев, Изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка от своя страна ще представи изключително иновативната и нова програма „Cashback” – бонус програма по  кредитна карта MasterCard Business. Програмата позволява връщане на процент от усвоената по картата сума. На всеки три месеца (отчетни периода) банката начислява 0.5% от цялата събрана сума и заверява кредитната карта. Важно условие за това е през трите отчетни периода клиентите да са направили общо плащания на ПОС терминал в размер на не по-малко от 1500 лв. Валидни са всички плащания в страната и в чужбина. Господин Георгиев ще представи и атрактивните бизнес пакети на Българо-американска кредитна банка. Наред с това ще се представят банковите програми за финансиране, които отличават институцията като модерна и отговаряща адекватно на новите изисквания на пазара. 

Тези, както и още много други интересни подробности може да научите, като заповядате на нашия форум. Участието е напълно безплатно, като единственото условие е да се регистрирате сега на следния линк: http://bit.ly/FnBRegistration

Актуалната програма на форум „Финансиране на бизнеса“ можете да видите тук: https://www.moitepari.bg/fnb/?page_id=6

Свързани ключови думи