теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

НОВО: Сравни, избери и поръчай онлайн своята застраховка "Имущество" от "Брокер Инс" на сайта "Моите Пари"


1 гласа3878 прочитания


Имаме удоволствието да Ви представим нова функционалност  в секция „Застраховка имущество” на moitepari.bg. Благодарение на партньорството ни със застрахователен брокер ”Брокер Инс” и разработената от него онлайн платформа за продажба на застраховки www.24ins.bg, вече само за секунди получавате удобно сравнение на цени и условия от водещи застрахователни компании.

В секцията „Застраховки” потребителят може да избере най-изгодните за него условия, а заявката за издаване на полица става само за минута. Вие получавате самата полица на посочен адрес в рамките на 48 часа по куриер, без да заплащате за това. По този начин не се налага да посещавате офисите на застрахователните компании и брокери и да сравнявате цени, което Ви спестява доста време, нерви и пари. Също така имате възможност да изберете дали да платите застраховката с карта по интернет или при доставка на полицата до дома Ви.
За нас:
МОИТЕ ПАРИ е Българският Финансов Пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. МОИТЕ ПАРИ сравнява безпристрастно всички актуални оферти за ипотечни, потребителски и авто-кредити, кредитни карти, депозити и застраховки.

За партньора:
„Брокер Инс” е водещ застрахователен брокер. 24ins.bg е търговска марка на онлайн услугата на "Брокер Инс", създадена за да получат потребителите лесен, бърз и удобен начин за сключване на онлайн застраховки
Свързани теми