теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Планиране на бюджета за абитуриентския бал


0 гласа4042 прочитания

Завършването на училище отбелязва важен етап от живота на всеки ученик и трябва да се отпразнува подобаващо – красив тоалет, семейно празненство, подаръци и запомнящ се бал. Всеки абитуриент иска да изглежда перфектно и събитието да се запомни. 

Как да осигурите тези позитивни емоции? Ето и няколко идеи за финансиране от експертите на БНП Париба Лични Финанси, за да можете да се фокусирате върху важните неща.

Започнете организацията по-рано
Ако сте планирали отдавна разходите си - поздравления! Това показва добри умения за управление както на време, така и на семейния бюджет.
Не отлагайте – рискувате да платите по-скъпо за нещо, което сте забравили, защото не е имало време да го намерите на добра цена. Така ще ви остане време да се насладите на изживяването, без да бързате за покупки в последния момент.  За да сте спокойни, се погрижете предварително за всеки детайл – изберете и резервирайте мястото, изпратете покани на гостите и поръчайте предварително менюто, за да знаете какви разходи да предвидите. 

Направете списък
Подробният списък с всичко необходимо за незабравима абитуриентска вечер е важен. Предвидете и най-малките детайли - като букет за класната или балони за колата. Това ще ви помогне да планирате по-добре семейния си бюджет. При добра организация можете да се възползвате от промоциите по магазините. За тази цел трябва да имате ясна визия. 

Пазарувайте онлайн
Спестете време за обикаляне на магазини като поръчате необходимото в интернет. Онлайн магазините предлагат всичко, от което се нуждаете – от официално облекло до наемане на кола за вечерта и дори украса. Освен това в интернет често има изгодни промоции и големи отстъпки. 

Осигурете финансиране
След като сте създали своя план и бюджет, остава да осигурите и финансирането.
Проучете възможностите за кредитиране, като не забравяте да обърнете внимание на предлаганите условия като лихва, срок на изплащане и месечна вноска. 
Удобно решение за вашия план ще откриете в потребителски кредит за лични цели от БНП Париба Лични Финанси. Разполагате с гъвкав срок на изплащане от 6 до 96 месеца, фиксирана лихва за целия период на кредита и възможност за избор на удобна месечна вноска. Може да изчислите лесно оферта и да кандидатствате с бърза и облекчена процедура онлайн за финансиране от 800 до 80 000 лв.

Кредитна карта
Кредитната карта е едно много удобно и практично решение. С нея разполагате с пари по всяко време, имате възможност с лекота да посрещнете всички нужди, както и да пазарувате удобно онлайн като не се притеснявате за необходимите за празника разходи. 

С кредитната карта от БНП Париба Лични Финанси имате възможността да пазарувате на изплащане през кредитния й лимит, като изплащате задълженията си на равни месечни вноски. Пазарувате удобно на POS и онлайн като разполагате с дълъг гратисен период. Разберете повече как да пазарувате без лихва в гратисния период на картата.