теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Практически съвети при ползване на програмата за лоялност MyRewards


3 гласа3377 прочитанияВсяка покупка с кредитна карта от Пощенска банка се отплаща щедро с програмата за лоялност MyRewards. Това става реалност чрез трупане на бонус точки при плащане през ПОС терминал или в интернет. Натрупаните бонус точки се осребряват в момент, в който пожелае притежателят на кредитна карта American Express и/или Visa, и съгласно условията на програмата. Така общият брой точки зависи от вида на картата – по-голям брой точки се  получават при покупки с картите от по-висок клас, т.е. притежателите им събрат повече точки за всеки похарчен лев.

Как се осребряват бонус точки, които сме натрупали при покупки?

Както вече споменахме, размерът на натрупаните точки зависи от вида на картата. Ако картодържателят е направил покупки на обща стойност 534.65 лв. със  Златна кредитна карта American  Express, ще получи 1068 точки. Ако покупките са направени с American Express, ще получи 801 точки, а с карта EuroLine American Express или с Visa Gold ще получи точно 534 точки. Най-малко точки ще се получат при покупки с Visa Classic или с Visa Electron, където картодържателят ще получи 267 точки. Сметките:Така натрупаните точки могат да бъдат обменяни от картодържателя за парична награда, като бонус-точките се осребряват съгласно таблицата по-долу:Например, ако картодържателят е събрал 3200 точки, той има възможност да ги обмени за награда в размер на 50 лв. Разбира се остатъкът, който се получава от 100 точки, се запазва.

Какво ново в MyRewards?

Вече всеки похарчен лев за покупки с кредитни карти American Express или Visa от Пощенска банка на ПОС терминал на банката в бензиностанции ЕКО и книжарници Orange носят една допълнителна точка по програма MyRewards. Например, ако заплатите със Златна кредитна карта American Express, за всеки лев от стойността на вашата покупка в бензиностанции ЕКО и книжарници Orange вече получавате общо три бонус точки по програма за лоялност MyRewards – две точки стандартно за програмата и една допълнителна точка, предоставена съвместно с ЕКО и Orange.

От 19 април до 19 юни 2013 г. за всеки изхарчен лев за покупки с кредитна карта от Пощенска банка (www.postbank.bg) клиентите на банката получават два пъти повече бонус точки по програма за лоялност MyRewards, които могат да осребрят в пари. В допълнение на това, за всеки похарчен лев в бензиностанции ЕКО и книжарници Orange на ПОС терминал на Пощенска банка получават и още една допълнителна точка по програмата.

Не забравяйте, че колкото по-често използвате картата, толкова повече точки събирате. Независимо от стойността на транзакцията, събирате точки срещу всеки похарчен лев. Точките се натрупват на кумулативен принцип до момента на тяхното осребряване. Икономиите, които могат да бъдат направени с тази програма не са за подценяване, като спестените пари могат да покрият годишната такса, а и много повече в зависимост от честота на използване на картата.

Паричната равностойност на събраните бонус точки се превежда по бонус карта MyRewards. С обменените парични награди по карта MyRewards можете да пазарувате в близо 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в чужбина или в интернет. Ако стойността на желаната от вас покупка е по-голяма от наличния ви баланс по карта MyRewards, можете да доплатите разликата в брой или с  кредитна карта от Пощенска банка.

Освен програмата за лоялност, клиентите на Пощенска банка получават различни отстъпки в множество магазини, ресторанти, вериги бензиностанции, туристически агенции и др. Подробна информация за тези обекти и отстъпките в тях, може да бъде намерена в каталог SELECTS 2013-2014.

Свързани ключови думи