теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Съвети, когато пътувате в чужбина


0 гласа1331 прочитания

Лятото вече е в разгара си и желанието за почивка е неизменна част от плановете на всеки, който иска да избяга поне за малко от града. Ако сте избрали да се насладите на морски преживявания извън страната, ви предлагаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се отдадете на лятното бездействие още по-неусетно и бързо. 

Когато избирате хотел, имайте предвид, че тези на първа линия винаги са по-скъпи и нищо не ви пречи да потърсите място за настаняване на няколко преки по-далеч от плажа. Вероятността то да е на далеч по-оптимална цена е голяма. 

Ако вече сте направили резервация, но от тогава са изминали месеци, обадете се няколко дни преди да се настаните, за да получите потвърждение от хотела, че няма да се наложат промени при престоя ви.
Преди да тръгнете на път подгответе внимателно багажа си. Вземете няколко топли връхни дрехи, за да не бъдете изненадани от понякога пронизващия бриз във вечерните часове или от летните валежи. 

За да сте спокойни и да прекарате безгрижно почивката си, ви съветваме да сключите застраховка при пътуване в чужбина от УНИКА. Нейните покрития ще ви спестят много непредвидени разходи, сред които медицински прегледи и изследвания, лечение и хирургическа намеса, лекарства, употреба на медицински средства и уреди, болничен престой, транспортиране при злополука, спешно стоматологично лечение, отмяна на пътуване, гражданска отговорност към трети лица и още много други.  

Ако ще пътувате със самолет, сложете отличителен знак на куфара си, за да сте сигурни, че няма да го размените с друг, изглеждащ като вашия. 

Посещението на забележителности е важна част от почивката за мнозина. Ако това е валидно и за вас, купете билетите си онлайн, за да не чакате на място. 

Ако обичате да заснемате вълнуващи моменти от почивката си или просто сте заклети фото любители, не забравяйте да вземете резервна карта памет със себе си.

Тези малки, но полезни съвети ще ви помогнат да планирате наближаващата почивка без излишни вълнения, за да съберете още неповторими летни спомени. 
Свързани теми