теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Тексим Банк предлага иновативна услуга на българския пазар


0 гласа2726 прочитанияТексим Банк въведе ново изключително удобно решение за своите клиенти, с което ще им спести много време и пари – незабавно издаване на Mastercard кредитни и дебитни карти директно в банковите офиси. Благодарение на иновативната услуга клиентите на банката вече могат да избегнат чакането от няколко дни и повторното посещение на офис за издаването на Mastercard кредитна или дебитна карта. Всеки клиент вече може да получи своята карта в рамките на до 10 минути. 

Тексим Банк е първата банка в България, която въведе удобната услуга. Процедурата по издаването на кредитните карти включва три бързи и лесни стъпки – подаване на заявление, одобрение на кредитния лимит, отпечатване на картата в офиса на банката. И картата е готова за ползване. Клиентът получава пластиката си веднага, без да се налага да посещава отново банковия офис или да чака доставка на адрес от куриер.

Освен удобството и бързината, новото решение на Тексим Банк е изключително полезно за клиентите, които искат да разполагат със средствата си веднага – с незабавното издаване на дебитни карти клиентите веднага могат да ползват сумите от одобрения си потребителски кредит или овърдрафт.

„Тексим Банк работи усилено в сферата на потребителското кредитиране и като динамично развиваща се и технологична институция предлага най-иновативните решения на пазара. Ние ценим нашите клиенти и затова им предлагаме решение, с което пестим тяхното време и предлагаме удобство и бързина. С новата ни услуга, клиентите посещават офиса ни само веднъж и веднага получават своята Mastercard карта – дебитна или кредитна, готова за ползване.”, коментира Темелко Стойчев, изпълнителен директор на банката.

От ноември 2018г. новата услуга се предлага във всички офиси на Тексим Банк, както и в изнесените работни места на банката в магазините на ХоумMакс във Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен. Клонова мрежа.