теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

В сезона на ремонтите пестим пари с кредитна карта от Пощенска банка


1 гласа1876 прочитанияВярвате или не, сега можете да се възползвате от възможността да направите дълго отлагания ремонт у дома и едновременно с това да спестите средства за желаната лятна почивка, например. Пощенска банка прави комплимент на всички свои картодържатели и дава 5% отстъпка за всички покупки в ИКЕА, направени до 15 август.

От промоционалното предложение могат да се възползват всички притежатели на кредитни карти American Express, Visa или ИКЕА, издадени от Пощенска банка. Отстъпката важи за всички стоки в магазин ИКЕА, независимо дали са на промоционални цени или на редовни.

Получавате отстъпката автоматично по вашата кредитна карта и  се отразява още в следващото ви месечно извлечение.

Важно уточнение е, че плащането трябва да бъде извършено на ПОС терминал на Пощенска банка, за да може бъде начислена отстъпката от покупката.
 
Ако все още нямате кредитна карта от Пощенска банка, заповядайте в най-близкия клон на банката или в магазин ИКЕА, където нашите консултанти ще ви съдействат при попълването на заявление.
 
До 31 август имате възможност да кандидатствате за кредитна карта от Пощенска банка – без такса за отпускане и без лихва за цели три месеца. Предложението е валидно за новоиздадени кредитни карти American Express и Visa Classic. Лихвата за покупки и теглене в брой не се начисляват за три месеца, считано от датата на издаване на картата.

Попитайте нашите експерти за всички предимства, промоции и допълнителни възможности, които получавате с кредитна карта от Пощенска банка.
Свързани ключови думи