теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Защо да посетим Експо „Моите пари“ - Всичко за личните финанси?


от Деян Василев
0 гласа1794 прочитания

Интервю с Деян Василев, Изпълнителен директор на www.MoitePari.bg за предаването "Потребителската кошница" по БНТ 2

Какво да очакваме от изложението и как всеки посетител може да получи безплатна консултация по своите проблеми?

"Експото е едно естествено продължение на мисията на онлайн портала (www.MoitePari.bg). Желанието ни е с партньори и с финансови институции и организации, които желаят хората да се образоват финансово, да направим нещо, което да е на площадно ниво, ако щете, да е близо до хората, да не е експертен форум. То да е на оживено място, на което да можем да изнесем най-различни лекции, да има представители, които да говорят и да предлагат интересни продукти", разясни Деян Василев.

Какво показват проучванията, българските потребители имат ли нужда от повече информация и съвети как да управляват личните си финанси?

"Това, което анкетите показват е, че около 15% от хората са добре самоорганизирани. Голяма част от хората, обаче или импровизират, или карат от ден за ден. Точно тези хора адресираме и искаме да им помогнем, да им говорим за финансовото планиране", сподели г-н Василев.

Цялото интервю можете да видите тук:На 16, 17 и 18 юни, от 10:00 ч. до 19:00 ч. в Sofia Ring Mall, финансовият портал MoitePari.bg организира първото по рода си в България изложение с участие на водещи финансови институции, полезна информация и съвети за личното финансово планиране. Πpeз тpитe дни нa cъбитиeтo вceĸи пoceтитeл на Експо „МОИТЕ ПАРИ“ щe мoжe дa пoлyчи също така БEЗΠЛATHA cпpaвĸa зa cвоите aĸции, пpидoбити c бoнoвe oт мacoвaтa пpивaтизaция. Тогава над 2.5 млн. дyши взеха участие в мacoвaтa пpивaтизaция, като тeĸyщaтa cтoйнocт нa aĸтивитe, пpидoбити c тeзи бoнoвe ce oцeнявa нa oĸoлo 2 млpд. лв. Регистрирайте се за безплатно участие на http://expo.moitepari.bg/.
Свързани ключови думи