теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Защо да посетя ЕКСПО Моите Пари


0 гласа484 прочитания

Деян Василев

(Oсновател и изпълнителен директор на финансовия портал MoitePari.bg и Кредитланд)


Тази година мотото на EXPO MoitePari е „Планирай твоите финанси“ в темите инвестиране, дългосрочно спестяване, управление на личните финанси, недвижими имоти и нови технологии, FinTech за лични финанси. Ще представим на нашите посетители наистина много богата палитра от информация, от новости. За нас е важно EXPO-то да е максимално практично, така че всеки посетител не само да чуе нови неща, но да има и конкретни идеи и насоки как да ги вкара в практиката, в ежедневието си, в това да управлява по-добре финансите си. И освен планиране, надявам се, резултатът на EXPO-то да бъде и действие в посока лични финанси, защото много е важно да се действа, не само да се четат безкрайни материали за дадената тема.

Десислава Николова

(Старши финансов анализатор в MoitePari.bg)

За разлика от предишните две издания тазгодишното издание е насочено към придобиване на реални практични знания и умения относно управлението на личните финанси. Това означава, че освен теоретична, лекционна част ще има уъркшопове, на които всеки ще има възможност да получи личен финансов план, както и да придобие реални знания как да управлява личния си финансов бюджет. Също така в един от уъркшоповете е предвидено всеки един от участниците посетителите да получи анализ на неговия рисков профил, което реално представлява голяма ценност в тазгодишното издание на EXPO-то.


Купи билет за EXPO MoitePari

Иван Стойков 

(Оперативен директор в MoitePari.bg)


В третото издание на EXPO MoitePari акцентираме върху това как да превърнем теорията в практика. Ние не само ще говорим за управление на лични финанси, но и ще покажем практически как се случва това. Заповядайте, струва си! 

 

Йордан Генов

(Изпълнителен директор в MoitePari Consult)


На участниците в EXPO MoitePari ще бъде представен цялостен подход към управлението на личните финанси. След събитието те ще знаят какви първи стъпки да направят, така че да изберат най-подходящите за себе си финансови инструменти, чрез които да реализират житейските си цели. 

 


Купи билет за EXPO MoitePari

Георги Канайков

(Директор консултантска мрежа)


Тазгодишното издание на EXPO MoitePari ще бъде дори по-интересно от предходните години. Аз лично ще се фокусирам върху панела с тенденциите на пазара на недвижими имоти и на ипотечни кредити, тъй като лекторите там ще бъдат изключителни професионалисти в областта си и ще дадат доста информация и знания на слушателите относно пазара за недвижими имоти и ипотечните кредити на физически лица.