теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

„Сподели опит с твоя приватизационен фонд и спечели“


2 гласа1699 прочитания

Споделете личния си опит с масовата приватизация във forum.moitepari.bg

В началото на юли стартира кампанията на MoitePari.bg „Koлĸo cтpyвaт aĸциитe ми oт мacoвaтa пpивaтизaция и ĸaĸви дивидeнти ca oбявeни зa пoлyчaвaнe“. До момента с общи усилия сглобяваме пъзела за всички 81 приватизационни фонда и вече е събрана информация за 16 бивши приватизационни фонда, като остават още 65 фонда, които трябва да бъдат проучени. С настоящата кампания приканваме всички собственици на бонови книжки (бивши и настоящи) да споделят своя полезен опит от масовата приватизация във форумът ни. Споделете с нас информацията, с която разполагате (кога дружеството е изплащало дивиденти, в какъв размер са били те, записване на нови акции, актуални координати на фонда и др.). 

В края на месеца ще бъдат определени най-активните участници във форума на сайта. Наградите за най-активните потребители и полезни коментари са ваучери на стойност 30 лв. 

Правила за участие в играта

Всеки, който желае да участва в играта е нужно:

- да започне дискусия със споделен собствен опит/препоръка или съвет как да се постъпи в дадена ситуация или да направи коментар към вече зададена тема, относно масовата приватизация

Категориите, в които ще се избират участниците във форума са две:

- награди за най-активни участници (брой публикувани нови теми и коментари) в периода от 01.10.2017 г. до 02.11.2017 г. 

- награда за най-съдържателен и полезен коментар във форума

Всеки, който желае да се включи, трябва да бъде активен във форума на сайта http://forum.moitepari.bg/. Всеки, който публикува нова тема, свързана с масовата приватизация или коментира вече съществуваща, ще има възможност да спечели награда.

Периодът, в който желаещите могат да се включат в играта е от 01.10.2017 г. до 02.11.2017 г. Печелившите ще бъдат определени в средата на месец ноември.

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани. 

Награди

След изтичане на периода на провеждане на играта жури ще избере най-активните участници във форума, както и тези с най-съдържателен и полезен коментар по темите от раздел „МАСОВА ПРИВАТИЗАИЯ“. От всички участници ще бъдат избрани 5, които ще спечелят награда.

Победителите ще получат лично съобщение във форума. Ако победителят не потърси наградата си в рамките на 10 работни дни след изпращането на съобщението, ще бъде избран друг получател. 
 
Наградата не може да се заменя за друга или за паричната й равностойност.

Територия

Играта се организира онлайн на територията на Република България. 

Срокове

Играта стартира на 01.10.2017 г. и завършва в 00:00 часа на 02.11.2017 г. Коментарите и публикациите във форума след тази дата няма да се считат като участие в играта.

Общи положения

Организатор на играта е „Моите Пари“ ООД. Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставени от организатора. 

Участието в играта е възможно за всеки, с изключение на служителите на „Моите Пари“ ООД, както и на свързаните с фирмата дружества.

Участниците декларират, че са запознати с обстоятелството, че с участието си в играта предоставят доброволно лични данни на организатора (информация, необходима за получаване на наградата и телефон за контакт), които ще бъдат обработвани единствено за целите на участието им. „Моите Пари„ ООД е дружество регистрирано като администратор на лични данни към Комисия за защита на личните данни.

С участието си е играта, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите правила.

Организаторът има право да дисквалифицира участници, за които има съмнения за злоупотреби и използване на непозволени техники за постигане на голям брой постове/публикации. 

„Моите Пари“ ООД си запазва правото да актуализира настоящите правила. Актуализираните правила влизат в сила от момента на тяхното качване на сайта на дружеството или в неговия форум. По своя преценка организаторът може да прекрати или удължи настоящата игра, за което участниците ще бъдат уведомени. 
Свързани ключови думи