теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

„Търговска банка Д” АД с финансов център в Шумен


1 гласа5725 прочитания

На 30 януари т.г. отваря врати за своите клиенти поредният нов офис на „Д Банк” - финaнсов център за гр. Шумен, на ул. „Алеко Константинов” № 3, тел. (054) 89 23 00.

Новият финансов център предлага цялата гама от банкови продукти: депозити и влогове, кредити, банкови сметки, преводи, покупко-продажба на валута, картови услуги, он-лайн банкиране, Western Union и инвестиционни услуги на Банката за индивидуални, както и за бизнес клиенти всеки делничен ден от 08.30 до 17.00 ч.

На откриването се очаква да присъстват кметът на града г-н Красимир Костов и негови заместници, областният управител г-н Тодор Тодоров, народни представители, ръководители на държавни структури от града, кметове на общини от областта и бизнемени.

Следвайки стратегията си за пазарно развитие, „Д Банк” продължава по-нататъшното разширяване на регионалното си присъствие, като се подготвя и откриването на още няколко финансови центъра и офиси в София, Варна, Бургас, Добрич, Стара Загора и други важни локации в страната.

От следващия месец Банката ще предлага нов едномесечен депозит с атрактивна лихва, както и кредитна карта на „Мастъркард” при изгодни условия.