теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

10 клиенти на Alpha Bank – клон България спечелиха по 1000 лева


2 гласа2840 прочитания

Десет клиенти на Alpha Bank – клон България спечелиха по 1000 лева в първото теглене на „Аlpha Месечна Премия”. Тегленето бе проведено на 14.04.09 в централата на банката на бул. Васил Левски в София. Победителите бяха изтеглени в присъствието на нотариус и комисия от служители на банката. Печелившите са информирани, и спечелените суми ще се  преведат по сметките им в Alpha Bank – клон България. 

Чрез “Alpha Месечна Премия”, Alpha Bank – клон България стимулира своите клиенти  с 10 награди по 1 000 лева всеки месец. Право на участие получават физически лица, титуляри на една или повече спестовни сметки или депозити в лева и евро в банката, които отговарят на обявените критерии за участие.

„Тегленията се провеждат всеки месец и ако един клиент е спечелил през април той може да попадне в лотарията и да спечели и през май или август, например. Това означава, че всеки клиент, който отговаря на критериите за участие влиза в лотарията всеки месец, а не само веднъж,” каза г-н Филип Петру, управител на Alpha Bank – клон България.