По случай празника на влюбените и празника на жената Алианц Банк България обяви промоция по кредитните си карти с възможност настоящите и бъдещите клиенти да спечелят два романтични уикенда в четиризвезден хотел за двама. 

За да участват в томболата настоящите клиенти на Алианц Банк е необходимо да направят поне две транзакции с кредитната си карта в периода 11 февруари – 31 март 2010 г.  Няма изискване за минимална стойност на транзакцията. Валидни са всички транзакции, извършени в България и в чужбина.

Право на участие имат и нови картодържатели на Алианц Банк България, подали заявление за издаване на кредитна карта в периода на промоцията. В този период всяка заявена кредитна карта е освободена от такса за издаване.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 9 април 2010 година. Имената на спечелилите ще бъдат публикувани в сайта на Алианц Банк България (www.bank.allianz.bg).

Освен това по случай празника на жената Алианц Банк България предлага на всички да поздравят своята любима с послание, изпратено чрез Алианц Банк България. За целта желаещите да изпратят своето пожелание е необходимо само да попълнят бланката в сайта на банката.