теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Алианц Банк издава кредитни карти без такса управление за пет години


2 гласа3025 прочитания

Алианц Банк България обяви преференциални условия за издаване на кредитни карти VISA и MasterCard с чип. Всички клиенти, които подадат заявление за издаване на кредитна карта - Visa или MasterCard, и отговарят на условията на банката, са освободени от такса обслужване за целия срок на валидност на картата – 5 години.  Промоцията важи до 10 април 2011 г.

С картите VISA и MasterCard от Алианц Банк клиентите освен да плащат навсякъде по света, могат да спестяват и за своите деца. За всяка извършена транзакция над 50 лева, банката възстановява по 0.50 лева, които се натрупват в депозит Алианц Детство. При 30 транзакции в рамките на 6 месеца сумата се удвоява и всяка следваща транзакция носи вече по 1 лев.

За максимална сигурност на клиентите всички карти на Алианц Банк са с чип. Като допълнение банката предлага и безплатен абонамент на услугата SMS известяване, при която картодържателите получават SMS за всяка извършена транзакция с картата. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, която се предлага към картите, покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове.

Последната новост при картите на Алианц Банк е 3D защита за плащанията с карти в Интернет. 3D Защита позволява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност. Предлага се за всички притежатели на  банкови карти Maestro, MasterCard, Visa  и Visa Electron и регистрацията за нея  е напълно безплатна.

Свързани ключови думи