теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банка ДСК предлага потребителски кредити при по-добри условия


7 гласа15415 прочитания

От 29 октомври т.г. Банка ДСК предлага нова промоция по своите потребителски кредити. Те ще бъдат без такса за разглеждане на кредита, което ги прави още по-изгодни за клиентите на Банката.

Например, при получен кредит от 5 000 лв. за 10-годишен срок и при лихва 10,70%,  годишният процент на разходите по неговото обслужване от потребителя ще възлиза на 12,59%. Това означава, че дължимата вноска е само 2,20 лв. на ден.

Промоцията е в сила до края на годината, до 31 декември 2007 г. Националната маркетингова кампания е със слоган «Взимам всичко! Давам...2,20 на ден», и е по вече обикнатия сюжет с малкия Аладин.

Продукти предлагани от Банка ДСК:

Свързани теми

Коментари и отговори

Zdraveite,iskam da vi pitam dali moga da teglia kredit pri polojenie 4e sam na grajdanski dogovor i edin trudov dogovor,rabotia prodava4ka v magazin za obuvki.Mnogo bih se radvala ako imate vreme za da mi otgovorite,blagodaria vi predvaritelno!
След като работите на трудов договор, не би представлявало проблем да кандидатствате за кредит, а доходите Ви по гражданския договор банката би могла да разгледа като допълнителни.
Във Вашият случай, значение биха имали следните елементи:
• Първо – типът кредит, от който се интересувате – потребителски или ипотечен.
• Второ – от колко време сте при настоящия си работодател, съответно от кога е трудовия Ви договор и каква е сумата, на която Ви осигуряват.
При кандидатстване за потребителски кредит, от значение би било дали бихте могли да докажете допълнителни доходи, ако не Ви осигуряват на реалната заплата, която получавате. Това би имало значение за сумата на кредита, както и, принципно, дали ще Ви бъде отпуснат такъв.
А ако се интересувате от ипотечен кредит – тук вече трябва да притежавате имот на Ваше име, за да кандидатствате за такъв. Като и тук доходите имат съществена роля за размера на кредита.

Повече информация относно потребителските кредити, можете да намерите тук – http://www.moitepari.bg/potrebitelski-krediti/katalog.aspx

А за ипотечните кредити, тук – http://www.moitepari.bg/ipotechni-krediti/katalog.aspx

Надяваме се, че сме отговорили на Вашия въпрос.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Здравейте, искам да ви попитам мога ли да изтегля потребителски кредит от 5000лв, при положение че съм на граждански договор във Уни Кредит Кларима АД. Има ли някакъв вариант,трябва ли поръчител и т.н. Много бих се радвала ако ми отговорите скоро. Благодаря ви предварително и лек ден
За съжаление няма как да дадем точен отговор на Вашият въпрос. Във Вашият случай условностите са много.

По принцип повечето банки имат изискването кредитоискателя да работи на трудов договор, а доходите от граждански договор биха могли да се разгледат и приемат (евентуално) като допълнителни такива (все пак от банката се прави справка-проверка в НОИ на осигурителен доход, който след като Вие не сте внасяли социални, а само здравни осигуровки, няма как да покажете).

Както споменахме, вече, при граждански договор зависимостите са много, т.е. не е невъзможно да се намери банка, която да Ви отпусне желания кредит, още повече, че бихте могли да осигурите държавни служители за поръчители. В случая, едно евентуално отпускане на кредит въз основа доходи от граждански договор, зависи не само от формулировката на договора (как точно е оформен - за извършването на какъв вид услуга или определена дейност), за какъв срок и др. Ако срокът на гражданския договор обхваща срока на кредита, вероятността да бъде отпуснат един кредит, с посочените поръчители, е по-голяма, но всичко зависи от това как и дали банката ще приеме тези условия.

Друг вариант за Вас е да се възползвате от предложенията за потребителски кредити с ипотека, без доказване на доход. За да кандидатствате за такъв кредит, обаче, е необходимо да притежавате имот на Ваше име.

Освен това, след като договорът е към УниКредит Кларима, като дъщерно дружество на УниКредит Булбанк, бихте могли да се поинтересувате дали не биха да Ви предложат кредит (т.е.да признаят дохода от гражданския договор за основен и дали не биха могли да Ви предложат някакви преференции).

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Zdraveite, predi 2g teglih kredit ot parva investicionna banka s koito mi dadoha i dve kreditni karti ednata s limit 1000 lv drugata s 500 sled godina refinansirah s kredit ot raifaizen na stoinost 6000 lv i vnoskata mi beshe okolo 140 lv posle teglih 10 000 lv i vnoskata mi stana 190lv no te ne sa e promenili i za nqkolko meseca se okaza che kredita mi e izpadnal v prosrochie za koeto as nqmam vina zashtoto zaplatata mi se prevejda direktno tam ot tam mi dadoha kreditna karta s 1380 lv limit rabotq za 500 lv na mesec chisti pari i imah i okolo 200 lv dopalnitelen dohod , no lqtoto katastrofirah jestoko i izteglih parite i ot trite kreditni karti i imam i telefon(gsm aparat) na izplashtane s kreditna karta ot poshtenska banka (450)lv i izvednaj mi se natrupaha ujasno mnogo smetki za koito ne mi stiga zaplatata i postoqnno ispadam v prosrochie ot vsichki banki mi kazvat che za suma ot 15 000 i mesechna taksa ot okolo 250-300 lv vsichko shte se naredi zashtoto zaplatata veche mi e pochti 600 lv no nemogat da mi otpusnat poradi prosrochiqta... i sam v bezishodica.. kakvo da pravq ??? ima li nachin nqkoq banka da mu otpusne parite i otnovo da si plashtam normalno mesechnata vnoska no SAMO NA EDNO MESTO !!!?
За съжаление, докато сте в просрочие, няма какда Ви бъде отпуснат нов кредит, с който да рефинансирате всичките си останали задължения.

При кандидатстване за кредит, банката прави проверка в Централния Кредитен Регистър, където се виждат просрочията, които допускате към момента.

Единственият вариант е да започнете да обслужвате редовно задълженията си, и като изчистите допуснатите просрочия те ще бъдат заличени и от ЦКР. Това ще Ви даде възможност да кандидатствате, а и на банките, да Ви бъде отпуснат кредит, с който да погасите задълженията по кредитите си и кредитните карти (и да ги закриете). По този начин ще имате само един кредит, от една банка.
 
Надяваме се, че сме отгговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
za kolko vreme stava gotova kreditnata karta sled kato se razbira 4e si odobren

Процедурата по издаване на кредитна карта е свързана с подаване на заявление за кандидатстване, разглеждане на документите от карто издателя, евентуално последващо одобрение и издаване на самия картов носител. Като време процедурата трае различно в зависимост от карто издателя, документите на заявителя и др. Издаването на картовия носител отнема между 3 и 5 дни след окончателното одобрение и подписване на договора за кредитна карта.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Искам да изтегля 15000 лева потребителски кредит за срок от 10г. Работя на постоянен трудов договор от седем години. При какви условия може да ми бъде отпуснат този кредит. Какъв трябва да ми е месечния осигурителен доход. Трябват ли поръчители?

Офертите на банките по отношение  на обследването на доходите и изискванията за поръчител са различни (кредити без/с поръчител(и), без обследване на доходите и т.н.)

При условие, че сте на безсрочен трудов договор и стажът Ви е 7 години при последния работодател, тогава Вие отговаряте на критериите на банките за отпускане на потребителски кредит (други кретерии са: липса на невнесени здравноосигурителни вноски, или те да са своевременно погасяване, не наведнъж). Относно доходите Ви, тук условието е месечната Ви задлъжнялост (сумата от месечните вноски по кредити и лизинги) да не надвишава 50% от нетния Ви месечен доход.

В общи линии нещата стоят така. Оттук насетне можете да разгледате офертите на банките в конкретните им параметри на нашата страница (http://www.moitepari.bg/Potrebitelski_Krediti/Potrebitelski_Krediti.aspx ), като дори имате опцията да кандидатствате за избран от Вас кредит, директно чрез интернет заявките достъпни на сайта ни.

Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Кой е най изгодния кредит от БДСК в размер на 400 лв.за 1 год. при положение, че заплатата ми минава там и е за покриване разходите до следващата заплата.
Основният показател за сравнение на потребителските кредити е ГПР (Годишния процент на разходите), като колкото по-малка е неговата стойност, толкова по-изгодна е офертата за клиента. Правилно сте се насочили към банка, в която Ви изплащат трудовото възнаграждение, т.к. вероятността да получите отстъпка е по-голяма.

От нашата СЕКЦИЯ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ можете да прегледате всички оферти на банките по потребителски кредити, като опцията за кандидатстване през нашия сайт спестява време и е напълно безплатна за клиента. Погасителният план по конкретна оферта можете да изчислите с нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР.

Т.к. желаната от Вас сума е малка, Ви съветваме да се насочите към овърдрафт по банкова карта, поради факта че разходите при овърдрафта са по-малки в сравнение с тези по потребителския кредит. При овърдрафта няматe първоначална такса за усвояване на сумата, можете да погасявате когато пожелаете и каквато сума пожелаете за разлика от потребителския кредит, където дължите минимална погасителна вноска.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здравейте, интересува ме да ли за заявка за кредит през интернет, банките по някакъв начин си взимат такси като при разглеждане на документи?
Заявките през интернет са направени за по-голямо улеснение на клиента, като при разглеждане и подаване на заявки през Интернет  клиентите също заплащат такси за разглеждане на документите им.

Важният момент тук е, че при вероятно неодобрение от страна на банката, няма да Ви бъде удържана такса.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ