теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банка Пиреос България с промоционални условия по ипотечни кредити


0 гласа5404 прочитания

Промоционални условия по ипотечен кредит „Чудо”

Банка Пиреос България намалява лихвата по ипотечни кредити „Чудо” наполовина за първите шест месеца от кредита и въвежда една година гратисен период по главницата.

Плащания наполовина
За първата половин година, лихвата по кредитите е 4.35% за кредити в евро и 4.75% за кредити в лева. Стандартната лихва по кредит „Чудо” за останалата част от изплащането в момента е 8.70% за евро и 9.50% за кредити в лева. Максималният размер на кредита се запазва на 240 000 лева или равностойност в евро. Максималните срокове за изплащане са едни от най-дългите на пазара – до 25 години за евро и до 30 години за лева.

„В първите месеци след покупката на нов дом, клиентите се нуждаят от допълнителни средства за обзавеждане и евентуални подобрения, затова решихме да дадем „една година ваканция” и намалени плащания за първите шест месеца”, споделя г-н Атанасиос Куцопулос, Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България.

Гъвкава оферта
Кредит „Чудо” може да  се използва за покупка на ново жилище, ремонт на съществуващо или за довършителни работи по жилище, което клиентите са закупили. Кредитите се погасяват на равни месечни вноски, което дава удобството клиентите да планират дългосрочно своите финансови ангажименти.

Допълнителни бонуси
Заедно с кредит „Чудо” клиентите на Банка Пиреос България получават напълно безплатно и пакет за ежедневно банкиране – спестовна сметка Пиреос Феър Плей, дебитна карта Visa Electron без годишна такса и интернет банкиране.