теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банка Пиреос посреща първия собственик на дарителската карта в подкрепа на програма Благодател на УНИЦЕФ


2 гласа1950 прочитания

Първият собственик на специалната дарителска карта на Банка Пиреос България в подкрепа на програма „БЛАГОДЕТЕЛ” на УНИЦЕФ, получи днес своята карта в банковия клон на бул. „Сливница” в София. Това е Росица Младенова, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски” и одитор на  системи за управление на качеството.

„Наистина ми харесва идеята за дългосрочно дарителство и се радвам, че с помощта на тази карта на Банка Пиреос ще мога да дарявам бързо и лесно, по удобно за мен време. Вярвам, че повечето хора имат желание да подкрепят децата в нужда, но не знаят точно как, а и често става така, че по една или друга причина забравяме за добрите си намерения. Дизайнът на картата също ме вдъхнови. Илюстрацията препраща към историята на Малкия Принц и всеки път, когато използвам картата, ще се сещам, че подкрепям една добра кауза и допринасям за повече усмивки”, сподели г-жа Росица Младенова.

Банка Пиреос разработи дарителската картата специално за целите на Програма „БЛАГОДЕТЕЛ”, която развива културата на дългосрочното дарителство. С всяка извършена транзакция с кредитната карта, като плащане на стоки и услуги или теглене от банкомат, картодържателят ще дарява 10 стотинки в подкрепа на децата в неравностойно положение в България. Банка Пиреос ще утроява сумата и така 30 стотинки от всяка транзакция ще отиват за проект на УНИЦЕФ, избран от клиента след получаване на кредитната карта. В случай, че клиентът не е посочил конкретен проект, сумите ще се насочват към този, по който към момента има най-голяма нужда. Собствениците на дебитни карти, изработени в подкрепа на програмата на УНИЦЕФ, също ще имат възможност да даряват по 10 стотинки при всяка транзакция.

„Програма „БЛАГОДЕТЕЛ” на УНИЦЕФ ще даде възможност на голям брой хора да се ангажират дългосрочно с общата ни кауза – да защитаваме правата на децата в България и по света, да им осигурим възможности за развитие,закрила и образование. От друга страна, програмата представлява ефективен канал за комуникация и обратна връзка към нашите дарители и съмишленици. Малка сума, дарявана ежемесечно, може да има огромен ефект върху работата ни за децата, тъй като ни помага да планираме  мащабни, дългосрочни и устойчиви проекти.

В лицето на Банка Пиреос ние виждаме верен и дългосрочен партньор, с чиято помощ ще подобрим живота на хиляди деца и заедно ще развиваме дарителската култура в България”, сподели г-жа Таня Радочай,  Представител на УНИЦЕФ за България.
Свързани ключови думи