теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банкиране от плажа? Защо не.

Банка ДСК предлага приложение DSK mToken за подписване на преводи и документи онлайн
0 гласа8 прочитания

Банка ДСК предлага приложение DSK mToken за подписване на преводи и документи онлайн

ДСК Директ

На плажа сте, трябва спешно да направите превод на пари по сметката си в банката, а най-близкият клон е на километри. Не знаете и колко пари имате по сметката си и трябва да проверите салдото. Спокойно. Не е необходимо да зарязвате прекрасната гледка към морето и компанията и да хукнете в жегата, за да търсите банков клон . Защото банката ви е на един клик разстояние, онлайн, в телефона или на дисплея на лаптопа ви. И не е необходимо да имате интернет, за да направите превода на парите. 

За щастие всичко става за секунди, благодарение на онлайн банкирането. Банка ДСК е една от първите, които направи възможно осъществяването на паричните преводи и други операции, без да е необходимо да има компютър, който да потвърждава операцията. За още по-голямо улеснение и удобство на клиентите си отскоро банката вече предлага DSK mToken - мобилно приложение за смарт устройства с операционни системи Android и iOS. То служи за потвърждаване на преводи и документи, изпратени през интернет банкирането за индивидуални клиенти - ДСК Директ, както и през мобилното банкиране DSK Smart. Чрез приложението се дават заявки за различни услуги в ДСК Директ - откриване на сметки, издаване и преиздаване на банкови карти, подписване на съгласия за директен дебит, активиране на 3D парола за онлайн плащания при търговци и други.

Иновативното решение отговаря на най-високите стандарти за сигурност и представлява алтернатива на използваните досега цифрови сертификати и тоукън устройства, като съчетава в себе си редица предимства и възможности. Извършваните операции са с висока степен на сигурност - двуфакторна защита. Те се потвърждават бързо и сигурно от всяка точка по света - с кратък ПИН код или биометричен идентификатор. Оказва се, че с няколко лесни стъпки може да инсталирате DSK mToken  върху едно или повече мобилни устройства и това е напълно безплатно. Не се налага да носите допълнително устройство. Друго предимство е и фактът, че DSK mToken работи и в офлайн режим - преводите, изпратени през интернет банкирането ДСК Директ, могат да се потвърждават, дори когато телефонът няма връзка с интернет. 

Може да заявите ползването на DSK mToken във всеки един офис на Банка ДСК, или като се свържете с контактния център на финансовата институция на *2375 / 0700 10 375 или call_center@dskbank.bg, за да заявите DSK mToken дистанционно. Ще получите SMS с потвърждение, когато мобилният ви номер е активиран за използване на приложението. 

Можете да изтеглите DSK mToken на вашия телефон с няколко лесни стъпки - влезте в ДСК Директ и изберете меню „Настройки“ - „DSK mToken“; изберете бутон „Добавете ново устройство“ и следвайте стъпките, описани на екрана в ДСК Директ; ползвайте ПИН код или биометричен идентификатор за потвърждаване на преводи и документи. 

Допълнителна информация за приложението е достъпна на  https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/дск-директ/интернет-банкиране/dsk-mtoken