теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банковите депозити предоставят най-голяма сигурност


0 гласа2602 прочитания

 

Интервю с Мартин Богданов, директор „Персонално банкиране и депозити“ в Пощенска банка-Г-н Богданов, кой спестовен продукт най-често избират вашите клиенти? За кой спестовен продукт имате най-много сключени договори с клиенти?


-Това е спестовна сметка „Мега Плюс“. Тя е за клиенти, които желаят да разполагат със средствата си по всяко време, като едновременно предлага атрактивни лихвени проценти и месечно изплащане на лихвата. „Мега Плюс” се предлага без ограничения в сумата, а годишните лихвени проценти са 3.70% в левове, 3.20% в евро и 2.20% в щатски долари. Спестовната сметка е без такса както за откриване и месечно поддържане, така и за внасяне на суми в брой.

-Кой продукт за спестяване бихте препоръчали за различни житейски нужди - плащания на стоки и услуги, спестявания, получаване на доходи?

-Имаме комплексен продукт, който покрива всички ежедневни нужди и това е пакетната програма „Интерес Плюс”. Включва отлична комбинация от разплащателна сметка, висок клас дебитна карта, услуга „Универсален платец“, с която можете автоматично да разплащате комуналните си задължения, безплатно теглене на банкомат и разплащания на ПОС. Всичко това при преференциални условия и отстъпки за пакетна цена. Разплащателната сметка е в левове с много добри и стимулиращи спестяването годишни лихви, които в зависимост от сумата по сметката достигат до 4.25%.

-Какъв съвет бихте дали на читателите ни - къде е златната среда, едновременно да получават и сигурност и висока доходност от спестяванията си?

-Банковите депозити предоставят най-голяма сигурност. За клиентите, които търсят и добра доходност и възможност да разполагат с парите си по всяко време, ние предлагаме депозит с растяща лихва „Активни пари“. Това е най-познатият и успешен наш продукт, предлага се в трите основни валути и дава възможност за теглене и довнасяне. Минималната сума за откриване на депозита е 1 000 валутни единици. Тегленето е възможно по всяко време до размера на минималната сума за откриване на депозита.

-Какви са предимствата за клиентите на „Персонално банкиране“ във вашата банка?

-Kлиентите на „Персонално банкиране“ имат възможност да се възползват от преференции по редица банкови продукти и персонализирани услуги чрез компетентно обслужване и постоянен контакт със специално обучен експерт „Персонално банкиране“ в Пощенска банка. Разбира се, нещо много важно за тези клиенти е осигуряване на конфиденциалност, която ние предоставяме чрез специално обособени места в клоновете. И не на последно място, достъп до услугата в над 32 града и 91 клона в цялата страна, с което се стремим да бъдем максимално близо до нашите заможни клиенти при необходимост от професионална консултация и съдействие.