теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Банско 10-а планинска дестинация


0 гласа1207 прочитания

„Банско 10-а в света планинска дестинация”, пише в. „Струма”. СПА комплекси, хубавата, качествена, разнообразна храна и 75 км писти сред предимствата на българския курорт, според класацията на Робърт Фрицше, поместена на rhinocarhire.com.

В класацията на първа позиция е Пангео, Гърция, родното място на Дионисий, където има множество бутикови хотели и екопътеки.

Втори са Амбуджа и Бандипур, Непал.

На трета позиция е Дроузи Уотър, Колорадо. Ранчото се разпростира върху повече от 2 кв. км, като една от главните му атракции е конната езда, родео, рафтинг. Не са за пренебрегване и удобствата в самия хотел и вкусната храна.
Кох Липе, Тайланд, е на четвърта позиция, курортът е идеален за онези, които искат да изследват джунглите.
Следващият - Блек Шийп, Еквадор, се намира в Андите. Всички ястия се готвят от местни продукти.

Глен Оакс, Калифорния, се намира в крайбрежна зона в Централна Калифорния, която е известна със своите назъбени скали, стръмни заливи и планини, обгърнати от борови гори.

Аманджена, Мароко, е разположен в началото на пустинята Сахара и в полите на планините Атлас. Комбинацията от планинския пейзаж на фона на безкрайната пустиня си заслужава да се види.

Килиманджаро, Франция, е хотел, който се намира в курорта Куршевал, Франция, и разполага с просторни стаи, които предлагат незабравима гледка към Алпите.

Виджилиус, Италия, заема девета позиция в класацията. Разположен е в Алпите, през лятото разходките и карането на колело са сред най-популярните занимания, благодарение на отличните пътища.

Автор: www.economynews.bg
Свързани ключови думи