теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Безплатен семинар: Как да подсигурим най-изгодния и скоростен вариант за кредит на клиента

В предстоящия цикъл от 3 семинара ще ви запознаят с най-важните теми свързани с работата като регистриран необвързан кредитен посредник.
0 гласа999 прочитания

Безплатен семинар Кредитланд

 

Семинарът е предназначен за брокери на недвижими имоти, застрахователни консултанти, служители в банки (обвързани с кредитния процес) и служители на застрахователни брокери. 

Все повече клиентите, които купуват имот с кредит търсят да получат качествен, задълбочен и безпристрастен анализ на текущите оферти. Това поставя по-големи изисквания към брокера или кредитния консултант да е компетентен и информиран за многообразието от оферти и спецификите на процеса на одобрение и отпускане на ипотечен кредит в различните банки. Ако сте брокер на недвижими имоти, застрахователен консултант или служители в банки, елате на 19 септември, 2019 от 14:00 ч. в София на бул. Христо Ботев №52 в Central Hotel.

В предстоящия цикъл от 3 семинара, специалистите от Creditland, водещ кредитен посредник в България, ще ви запознаят с най-важните теми свързани с работата като регистриран необвързан кредитен посредник. 


Какво трябва да включва задълбочената експертиза на един кредитен консултант? 

Как да обслужваме по най-качествен начин клиентите и те да остават доволни и да ни препоръчват?

Защо е важно да се работи с всички банки на пазара и как различните банки се отличават една от друга при оферирането на кредити? 

Как да договорим максимално изгодни условия за клиена, поставяйки банките в конкурентна среда?

Как наличието на платформа за кредитно посредничество ни помага да ускорим работата си при офериране и придвижване на кредитното досие?

На тези и много други текущи въпроси ще може да получите отговори в рамките на 90 минути.  Местата са ограничени, запишете се за безплатно присъствие в настоящата кратка форма за регистрация.

Семинарът е предназначен за брокери на недвижими имоти, застрахователни консултанти, служители в банки (обвързани с кредитния процес) и служители на застрахователни брокери.

Дати на семинарите

Семинар 1: 19 септември, 2019 от 14:00 до 15:30
Семинар 2: 17 октовмри, 2019, от 14:00 до 15:30
Семинар 3: 21 ноември, 2019, от 14:00 до 15:30


Локации: София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Посредством лайвстрийм от конферентна зала в София, семинарът ще се проведе/излъчи едновременно в конферентни зали в Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Очакваме Ви!