теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Безплатна застраховка „Домашно имущество” от Кредитланд


2 гласа1182 прочитанияБезплатна застраховка "Домашно имущество" с покритие на стойност до 35 000 лв. предлага водещият кредитен посредник - Кредитланд, www.creditland.bg, за всеки привлечен нов клиент в рамките на промоционалната кампания.

От предложението може да се възползват всички, които препоръчат безплатните консултантски услуги на Кредитланд на свой близък, който планира да изтегли ипотечен кредит. За целта трябва да изпратите имейл до info@creditland.bg или да се обадите на телефон 0700 10 009 и да представите информацията за вашия познат, който търси най-изгоден ипотечен кредит, преди първата му консултация с експерт на Кредитланд.

След като приключи цялата процедура по усвояването на кредита, този който е направил препоръката избира дали самият той или посочен от него бенефициент да се възползва от безплатната застраховка, предоставена от Кредитланд.

Промоцията е в сила до 31 декември 2013 г. Това е и крайният срок, в който може да бъдат предложени потенциални клиенти на Кредитланд. Безплатната полица ще бъде издавана след усвояване на ипотечния кредит.

ВАЖНО е препоръчаният от вас клиент да търси ипотечен кредит и да е съгласен да бъде потърсен от консултант на Кредитланд.

За повече информация: 0700 10 009 (на цената на един градски разговор) и на info@creditland.bg.

За Кредитланд

Кредитланд е българският кредитен посредник, чиято мисия е да помага на своите клиенти да намерят най-изгодното предложение за  кредит, съобразено с доходите и желания имот. Вече 7 години съдействаме на клиенти от цялата страна. С наша помощ са усвоени кредити за над 200 милиона лева. Кредитланд спестява време и пари, и предоставя професионална помощ на всеки етап от кандидатстването за кредит.

Сравнете всички оферти за жилищни и ипотечни кредити от банкови институции